Sandra Izbașa, dezvăluiri inedite despre căsătoria cu actorul Răzvan Bănică: „Prima oară m-am îndrăgostit la 30 de ani”

Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Jr., este de puțin timp soțul campioanei olimpice Sandra Izbașa.

Sandra Izbașa, dezvăluiri inedite despre căsătoria cu actorul Răzvan Bănică: "Prima oară m-am îndrăgostit la 30 de ani"

Răzvan Bănică și Sandra Izbașa s-au căsătorit anul trecut, pe 30 iulie, într-o nuntă discretă, la care au fost prezente colegele de la lot ale olimpicei (Izbașa are două medalii de aur, la sărituri la Jocurile Olimpice de la Londra, în 2012, și la sol, la Beijing, în 2008), Andreea Răducan, Monica Roșu, Silvia Stroescu și Diana Bulimar, dar și antrenorul Octavian Belu.

Răzvan Bănică, soțul campioanei, este actor la Teatrul Nottara din Capitală, și totodată nepotul lui Ștefan Bănică Jr., și este cunoscut pentru rolurile din „Pariu cu viața”, „State de România”, „Iubire și Onoare”, „Goana după fluturi”, „Fraţii Karamazov” sau „Servieta de doc.”

Sandra Izbașa a fost invitată recent într-o emisiune TV și a vorbit deschis despre viața ei amoroasă, despre relația cu soțul ei, dar și despre lucrurile care i-au determinat să facă pasul cel mare.

„Prima oară m-am îndrăgostit la 30 de ani. N-am avut timp de relații, nu poți să faci două lucruri bine, în același timp. M-am axat pe sportul de mare performanță. Eu am ieșit din sportul de performanță la 24 de ani, n-am avut o copilărie, apoi am avut câteva relații din care am învățat. Și da, m-am îndrăgostit la 30 de ani și m-am și căsătorit”, a declarat Sandra Izbașa în cadrul emisiunii.

Tot cu aceeași ocazie, frumoasa sportivă a vorbit și despre cum o răsfață soțul ei, dar și care sunt calitățile cu care acesta a cucerit-o.

„Cu tot ceea ce este el, inteligent, carismatic, modul în care comunicăm, empatia, devotamentul, suntem făcuți unul pentru celălalt. M-a atras foarte mult cu inteligența lui. Are un simț al umorului cu care m-a cucerit. Nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere, mi-era teamă de așa ceva, dar după câteva întâlniri mi-am dat seama că ne completăm, că formăm un cuplu perfect”, a adăugat Sandra Izbașa.

Citește și:
Prima reacție a Cristinei Ciobănașu după ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu au confirmat că formează un cuplu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people