Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, a împlinit 14 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatoarea TV

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, a împlinit 14 ani. Ce mesaj special i-a transmis prezentatoarea TV?

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, a împlinit 14 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatoarea TV

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, a împlinit 14 ani pe 15 decembrie 2021. Cu această ocazie, prezentatoarea TV i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, care a fost însoțit de un colaj cu două imagini cu Violeta

„La mulți ani, Violeta mea❤️! De 14 ani, mai mult decât pot spune cuvintele, vorbește dragostea mea… Te iubesc cu toată inima!”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

În 2005, Ștefan Bănică a început o relație cu Andreea Marin, cu care s-a căsătorit în 2007, iar în anul 2013, cuplul a divorțat. În prezent, artistul formează un cuplu alături de Lavinia Pîrva. Cei doi s-au căsătorit în 2017, iar în 2019 au devenit părinții unui băiețel, pe nume Alexandru. Andreea Marin este de aproape 5 ani într-o relație cu Adrian Brâncoveanu, fostul consul al României în Libia, angajat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Andreea Marin și fiica ei au o relație extrem de apropiată, iar prezentatoarea TV a povestit cu mai multe ocazii că este extrem de mândră de Violeta. În urmă cu câteva luni, Violeta a acordat un interviu în emisiunea „Teo Show”, în cadrul căruia a vorbit despre relația pe care o are cu celebra sa mamă.

„Merg la o școală privată, dar uneori numele mamei face o diferență între mine și alți copii, dar niciodată în sensul negativ. Mă respect pe mine și nu aș face lucruri care să îmi strice imaginea, nu doar pentru că mama este Andreea Marin.”

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a continuat să detalieze relația cu propria mamă, mulțumindu-i pentru sfaturile și susținerea pe care aceasta i le oferă întotdeauna.

„Mama mi-a dat multe sfaturi, cel mai prețios sfat a fost să fiu eu însămi și niciodată nu mă las influențată de alte persoane, sunt mai mult un lider decât un follower. Sunt destul de apropiată de mama. Nu au fost multe probleme pe care le discut, pentru că mă descurc singură, îmi place să văd cât de mult pot să duc singură, dar mama mă ajută tot timpul și îi mulțumesc mult pentru asta.”

Citește și:
Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au sărbătorit 7 ani împreună cu declarații emoționante pe Instagram

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people