Ryan Reynolds consideră organizarea nunții sale cu Blake Lively „o greșeală al naibii de mare”

Ryan Reynolds consideră organizarea nunții sale cu Blake Lively pe terenul unei foste plantații de sclavi „o greșeală al naibii de mare”

Ryan Reynolds consideră organizarea nunții sale cu Blake Lively „o greșeală al naibii de mare”

Au trecut 8 ani de când Blake Lively și Ryan Reynolds și-au unit destinele, iar actorul în vârstă de 43 de ani a făcut câteva mărturisiri impresionante în noul său interviu cu revista Fast Company, amintindu-și de nunta de la Boone Hall – o fostă plantație de sclavi din Carolina de Sud.

„Este ceva ce vom regreta enorm pentru totdeauna”, spune el. „E imposibil să ne împăcăm cu ideea. Tot ce am văzut la vremea aceea a fost o locație de nuntă pe Pinterest. Tot ce am văzut după a fost un loc construit pe spatele unei tragedii devastatoare.”

Ryan menționează că cei doi „s-au mai căsătorit o dată”, acasă, acum câțiva ani. Însă golul a rămas: „O greșeală al naibii de mare ca aia fie te face să vrei să dispari cu totul, fie te împinge să încerci să schimbi lucrurile, să treci la acțiune”, continuă el.

De atunci, cuplul și-a concentrat activitatea pe lupta împotriva rasismului. Au făcut chiar o donație de un milion de dolari către fundația NAACP și au vorbit de multe ori despre angajamentul pe care îl au în această situație în postările de pe Instagram.

„Noi nu am fost niciodată nevoiți să ne pregătim copiii pentru ce s-ar putea întâmpla dacă te oprește mașina poliției pe drum”, au scris ei într-o postare din mai. „Nu știm cum e să trăiești așa zi de zi. Nici nu ne putem imagina nivelul de teamă și de furie al acestor oameni. Ne simțim rușinați știind că ne-am permis să nu ne informăm cum trebuie în trecut despre cât de adânc înrădăcinat este acest rasism sistemic”.

În aceeași postare, Blake și Ryan mărturisesc că și-au educat copiii diferit față de cum au fost ei educați: „Vrem să ne autoeducăm legat de experiențele celorlalți și să vorbim liber cu copiii noștri despre toate acestea… în special despre complicitatea noastră involuntară. Despre avantajele, ignoranța și greșelile noastre.”

Mai mult, cei doi au mai scris despre cum își iau angajamentul de a-și crește copiii „astfel încât să nu ajungă niciodată parte a acestui tipar nebun de societate, să facă tot posibilul pentru a nu provoca niciodată durere altcuiva, intenționat sau chiar și neintenționat.”

 

View this post on Instagram

 

@naacp_ldf

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

„Măcar atât să facem în onoarea nu doar a lui George Floyd, Ahmaud Arbery, Breonna Taylor sau Eric Garner, ci și a tuturor femeilor și bărbaților de culoare care au fost omorâți în spatele camerelor de filmat”, continuă ei, în urma unei alte donații în valoare de 200.000 de dolari către aceeași organizație.

„Mereu există petiții de semnat, reprezentanți de sunat, bani de donat, apeluri la implicare sau măcar la informare ca să înțelegem mai bine toate aceste probleme și cum putem să ajutăm mai bine fiecare”, au concluzionat cei doi actori.

De curând, Reynolds a lansat și inițiativa The Group Effort, cu scopul de a aduce diversitate și integrare în industria cinematografică. Planul este de a aduce până la 20 de stagiari din cât mai multe comunități pe platourile de filmare, ca să lucreze cu cei mai cunoscuți profesioniști – toată experiența le va folosi pentru a își construi o carieră adevărată în această industrie, destul de populară pentru exclusivitatea ei de până acum. „Vor fi plătiți și găzduiți cu proprii mei bani”, a mai declarat actorul, într-adevăr optimist pentru viitorul pe termen lung al societății.

Citește și:
Ce a răspuns Ryan Reynolds după ce Blake Lively i-a zis în glumă că este însărcinată din nou

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people