Pozele de la nunta lui Blake Lively cu Ryan Reynolds au fost interzise pe Pinterest

Deși nunta lui Blake Lively cu Ryan Reynolds a avut loc în 2012, până acum nu am avut ocazia să vedem imagini de la ceremonie.

Pozele de la nunta lui Blake Lively cu Ryan Reynolds au fost interzise pe Pinterest

Câteva imagini de la nunta lui Blake Lively cu Ryan Reynolds au fost publicate pe site-ul marthastewartweddings, însă fanii care se așteptau să le vadă și pe site-uri precum Pinterest sau The Knot vor fi cu siguranță dezamăgiți.

Motivul pentru care imaginile de la nunta celebrului cuplu au fost interzise pe Pinterest sau The Knot îl constituie locul unde s-a desfășurat ceremonia, mai exact pe Plantația Boone Hall din Charleston. Deși plantațiile au devenit foarte populare în ultimii ani printre cei care își doresc să aibă o ceremonie de nuntă aparte, ele au o istorie tragică.

„Plantațiile sunt o amintire fizică a celor mai îngrozitoare abuzuri și încălcări ale drepturilor omului din istoria umanității”, se arată într-o scrisoare deschisă a grupului pentru protecția drepturilor omului Color of Change, scrisoare trimisă către cei care administrează site-urile The Knot și Pinterest. „Decizia de a prezenta plantațiile drept locuri nostalgice unde să sărbătorești nu este una pe care femeile de culoare vor să o vadă pe site-urile voastre”.

În timp ce noua politica a site-ului The Knot va interzice limbajul care celebrează sau aduce conotații romantice istoriei plantațiilor, Pinterest a decis să șteargă de pe site și orice alte imaginii postate anterior cu nunți ce au avut loc pe plantații.

„Nunțile ar trebui să fie un simbol al dragostei și al unității”, a declarat un purtător de cuvânt Pinterest. „Plantațiile nu reprezintă niciunul dintre acele lucruri”.

Dacă dorești totuși să vezi imaginile de la nunta lui Blake Lively cu Ryan Reynolds, le găsești AICI:

Citește și:
Blake Lively și-a surprins fanii cu un clip inedit postat pe Instagram

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people