Prințesa Charlene, apariție elegantă la Festivalul TV de la Monte Carlo alături de Prințul Albert

Prințesa Charlene a strălucit la Festivalul TV de la Monte Carlo, unde a atras toate privirile cu ținuta sa.

Prințesa Charlene, apariție elegantă la Festivalul TV de la Monte Carlo alături de Prințul Albert

Prințesa Charlene a strălucit pe covorul albastru în cadrul Festivalului TV de la Monte Carlo, alături de soțul ei, Prințul Albert. Monarhul a avut o apariție spectaculoasă și a atras toate privirile. Aflată la prima ieșire publică de la depistarea pozitivă la COVID-19, fosta campioană olimpică a ieșit în evidență cu rochia Lanvin verde smarald.

Prințesa Charlene, apariție spectaculoasă pe covorul albastru

Joi seară, prințesa a dat semnalul sfârșitului izolării sale COVID, stând fără mască alături de prințul Albert și de fiica lor, prințesa Gabriella, pe un balcon al palatului, unde au urmărit procesiunea religioasă anuală Corpus Christi. Dar vineri seară a fost prima ei ocazie de a-și relua aparițiile publice. Aceasta a participat alături de Prințul Albert la Festivalul TV de la Monte Carlo, unde a atras atenția tuturor printr-o apariție memorabilă.

Prințesa Charlene a purtat o rochie Lanvin verde smarald, în stil togă, impresionantă. Ea a accesorizat frumoasa rochie asimetrică cu bijuterii de la Van Cleef & Arpels, remarcându-se din colecție o pereche de cercei lungi de aur care îi accentuau perfect coafura blondă pixie.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Monarhul a revenit la îndatoririle regale

După ce a revenit la activitățile publice în luna mai, iar apoi a fost nevoită să-și scurteze programul din cauza COVID, monarhul, în vârstă de 44 de ani, a părut să se bucure de oportunitatea de a interacționa cu publicul. Coborând din mașina lor, perechea regală a ajuns imediat în mulțimea adunată în fața covorului. Charlene s-a bucurat de o lungă sesiune de discuții cu fanii și a pozat cu bucurie pentru Grimaldi Forum.

În timp ce Prințesa Charlene pășea pe covorul albastru, un participant a zâmbit. Prințesa a acceptat cu amabilitate cererile de selfie alături de vedete, inclusiv de câștigătorul premiului Oscar Danny Glover. Înainte de a se îndrepta spre ceremoniile de seară, Charlene și Albert au stat pentru fotografii de grup și au salutat călduros foștii participanți la festival, precum Neal McDonough, care conduce juriul festivalului în acest an, și Glover, în vârstă de 75 de ani.

Festivalul, care durează patru zile și a fost inițiat de Prințul Rainier, include o serie de premiere mondiale și sesiuni dedicate fanilor cu zeci de vedete populare de televiziune din seriale trecute și actuale. Printre cei prezenți anul acesta se numără Joanne Froggatt din Downtown Abbey, Camryn Manheim din Law & Order, Jason Priestly din Beverly Hills 90210 și David Hasselhoff.

Citește și:
Amber Heard, primele declarații după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp: „Dezamăgirea pe care o simt este dincolo de cuvinte'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people