Moment tensionat între Meghan Markle și asistenții regali la Castelul Windsor. Cum a fost surprinsă soția Prințului Harry

Meghan Markle a fost surprinsă într-un moment stânjenitor la Castelul Windsor, în timp ce le mulțumea oamenilor pentru omagiile aduse reginei.

Moment tensionat între Meghan Markle și asistenții regali la Castelul Windsor. Cum a fost surprinsă soția Prințului Harry

Meghan Markle a fost surprinsă într-un moment stânjenitor care a implicat un buchet de flori, în timp ce deplângea pierderea reginei Elisabeta a II-a alături de soțul ei, Prințul Harry, precum și de Prințul William și Kate Middleton.

Meghan Markle, surprinsă într-un moment stânjenitor

Într-o înregistrare video surprinsă de un îndoliat în fața Castelului Windsor sâmbătă, Markle a fost văzută ținând buchetul de flori primit de la cineva în mână, când un consilier regal s-a apropiat de ea pentru a o întreba dacă poate să-i ia florile din mână. Markle a părut să refuze oferta și i-a spus asistentului că le va pune ea însăși jos, înainte de a se întoarce spre mulțime cu buchetul în brațe.

Dar, câteva momente mai târziu, un alt asistent s-a apropiat pentru a lua florile pe care Harry le-a primit de la un membru al publicului și apoi a ajuns și el la buchetul lui Markle. Actrița din „Suits” a părut să se împotrivească la început, dar după ce asistentul a părut să îi explice situația, Markle i-a dat aranjamentul floral.

Mai mulți utilizatori de Twitter au presupus că Markle a vrut să țină florile și să le așeze jos, la gard, în scopul de a atrage atenția și de a fi fotografiată.

Soția Prințului Harry, aspru criticată

„Artileria grea a trebuit să intervină când Meghan a refuzat să dea drumul florilor pe care primul asistent a încercat să i le ia, în timp ce ea însăși voia să le plimbe spre celelalte omagii”, „A vrut asta pentru apariție, dar a fost strivită de oameni care știu exact ce încearcă să obțină.🤣”, „Probabil că a vrut să fie fotografiată și filmată când merge singură, pune flori acolo și joacă un rol. De fapt, dacă te gândești la asta, ea chiar este o narcisistă, încercând mereu să facă totul despre ea în orice ocazie! Mă bucur că a fost oprită!,” au scris pe Twitter câțiva utilizatori.

Alți utilizatori de Twitter i-au acordat însă lui Markle prezumția de nevinovăție, spunând că ea încerca doar să o jelească pe regină în pace: „Nu-mi vine să cred că a început deja atacul la adresa lui Meghan, este prima dată când trece prin așa ceva și a făcut tot ce a putut, probabil că a promis că va depune ea însăși florile și asta avea de gând să facă până când Harry i-a spus că este în regulă să le lase”, a scris o persoană pe Twitter în apărarea lui Markle. Un altul a spus: „Probabil că ea nu a înțeles că florile sunt luate de la ei din motive de siguranță. Până la urmă pot exista mici dispozitive explozive, tot felul de lucruri în ele”.

Markle, în vârstă de 41 de ani, și Harry, în vârstă de 37 de ani, s-au alăturat Prințului William și lui Kate Middleton, ambii în vârstă de 40 de ani, pentru a depune flori în fața Castelului Windsor, pentru a aduce un omagiu regretatului monarh. Apariția a marcat prima dată când ducele și ducesa de Sussex au apărut în public cu noii încoronați prinț și prințesă de Wales de la Ziua Commonwealth-ului din martie 2020.

Citește și:
Cătălin Scărlătescu, într-o ipostază romantică alături de iubita lui, Doina Teodoru. Imaginea care i-a surprins plăcut pe fani

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people