Romanița Iovan, apariție spectaculoasă în costum de baie

Romanița Iovan se bucură de o vacanță în Turcia și a împărtășit cu urmăritorii de pe rețelele de socializare câteva cadre din această escapadă.

Romanița Iovan, apariție spectaculoasă în costum de baie

Romanița Iovan se bucură de o vacanță în Antalya, Turcia. Celebra creatoare de modă în vârstă de 57 de ani profită din plin de escapada aceasta, după cum se poate observa și din cadrele pe care le-a publicat pe rețelele de socializare. 

În ciuda faptului că este în vacanță, Romanița Iovan nu își neglijează stilul de viață sănătos și acordă în continuare atenție rutinei pe care și-a format-o. Creatoare de modă a publicat pe contul personal de Instagram un video prin care a surprins cu o apariție spectaculoasă în costum de baie. Cu ocazia asta, vedeta a făcut și o dezvăluire la care fanii nu se așteptau. 

„Aici m-am pregătit, într-adevăr, pentru orice și mi-am dat seama că corpul nostru nu are limite. Am înotat la 8 grade afară, chiar dacă piscina era încălzită, și am făcut față unei situații incredibile: o oră și jumătate de înot. Așa de mult nu am crezut că pot, la o asemenea temperatură”, a transmis Romanița Iovan pe Instagram.

În ceea ce privește secretele din spatele siluetei ei, Romanița Iovan a povestit în cadrul unui interviu pentru ciao.ro cum reușește să se mențină în formă. 

„Dacă vrem să facem într-adevăr un efort, nu e un efort foarte mare, dar este un efort, este important să eliminăm câteva alimente și să ținem oarecum un număr suficient de mic de calorii. Practic nu ar trebui să avem mai mult de 1.500 de calorii pe zi. Dacă chiar ne dorim să slăbim. Și să nu mâncăm după ora 19:00. E simplu de ținut teoretic, mai greu este cu practica.”

În plus, Romanița Iovan nu este adepta operațiilor estetice, și nici nu a suferit vreodată vreo intervenție.

„Sunt de părere că vârsta este doar o cifră și important e ceea ce simțim în interiorul nostru. Prefer să îmi arăt discret și fără nicio frică vârstă decât să intervin pe alocuri. Cred că există un echilibru între fizic, psihic și partea sentimentală, iar dacă intervii undeva, această unitate se strictă”, declara Romanița Iovan într-un interviu exclusiv acordat ELLE.

Citește și:
Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut un pas important în relație

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people