Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut un pas important în relație

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt împreună de câteva luni și recent cei doi au făcut un pas important în ceea ce privește relația lor.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut un pas important în relație

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt într-o relație de câteva luni. Cei doi lucrează împreună la serialul „Adela”, difuzat și produs de Antena 1.

Confirmarea faptului că Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu a venit la ceva timp după ce fanii și-au pus o serie de semne de întrebare cu privire la legătura dintre cei doi, având în vedere apariția mai multor imagini cu ei împreună pe rețelele de socializare. 

Recent, Vlad Gherman a dezvăluit prin intermediul unui video publicat pe contul personal de YouTube că el și partenera lui, Oana Moșneagu, au făcut un pas important în relație. Mai exact, s-au mutat împreună. 

„Oana se mută aici. Ea stătea în chirie, eu stau în chirie, dar pentru că petreceam foarte mult timp împreună, am zis să facem pasul ăsta, care, într-adevăr, e un pas important pentru relația noastră, e un pas important pentru orice relație și pentru că ne-am asumat drumul ăsta pe care am pornit împreună, am zis hai să ne mutăm.”

Actorul a vorbit și despre schimbările care au apărut după ce partenera lui s-a mutat la el. 

„Am ales să rămânem la mine pentru că ne place și mai mult apartamentul ăsta, e foarte cozy, e foarte primitor și e mult mai aproape de zona în care filmăm noi. Am zis hai să rămânem la mine. În primul rând, cea mai mare modificare, în caz că întrebați, este faptul că în zona în care aveam o masă am pus un dulap, un șifonier tocmai pentru că Oana deja a început să mă dea afară din propriul șifonier și am zis, ok, am înțeles, ai nevoie de spațiul tău pentru haine, se rezolvă. Vor fi câteva modificări și prin living, în dormitor”, a adăugat Vlad Gherman. 

Fanii celor doi s-au întrebat încă de la început de ce aceștia au așteptat câteva luni bune înainte de a face public faptul că formează un cuplu. Vlad Gherman și Oana Moșneagu au decis să facă unele precizări pe marginea acestui subiect prin intermediul unui vlog.

„Ne-a fost frică să spunem, inclusiv să îi spunem doamnei Ruxandra (…), eu am stat atâta timp la ea cu Cris, ce o să zică doamna Ruxandra, dacă o să se bucure, dacă o să spună „de ce, Vlad?”. Chiar îmi făceam griji”, a mărturisit Vlad Gherman, vorbind despre fosta lui logodnică, Cristina Ciobănașu, și Ruxandra Ion, mama adoptivă a Cristinei și cunoscuta producătoare de seriale, inclusiv a serialului „Adela.”

Oana Moșneagu a mărturisit că s-au temut să spună că formează un cuplu în eventualitatea în care relația lor nu ar fi funcționat și, bineînțeles, nu știau cum va reacționa Cristina Ciobănașu, fosta logodnică a lui Vlad, însă aceasta s-a bucurat pentru cei doi, ea fiind de asemenea într-o relație.

„Cred că asta a fost cea mai mare barieră pe care, după ce am depășit-o, totul a curs foarte firesc și nu am mai avut probleme și ne-am relaxat și noi”, a mai zis Vlad.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu anunțau în urmă cu mai bine de un an, printr-un video emoționant publicat pe rețelele de socializare, că se despart, după o relație de nouă ani. Între timp, amândoi și-au refăcut viețile amoroase, însă îi leagă în continuare o relație de prietenie, dar și faptul că sunt colegi pe platourile de filmare ale serialului „Adela.”

Citește și:
Pete Davidson o apără pe „uimitoarea' Kim Kardashian în fața lui Kanye West

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people