Pete Davidson o apără pe „uimitoarea” Kim Kardashian în fața lui Kanye West

Pete Davdison este implicat într-un nou scandal cu Kanye West, după un schimb de replici acid între cei doi.

Pete Davidson o apără pe „uimitoarea” Kim Kardashian în fața lui Kanye West

Pete Davidson și Kanye West sunt într-un continuu război de când prezentatorul TV și soția rapperului, Kim Kardashian, au început să iasă împreună. Artistul postează adesea mesaje prin care o atacă pe vedeta de la „Saturday Night Life”, însă comediantul nu se lasă deloc mai prejos. Într-un nou schimb de replici acid, Davidson i-a luat apărarea iubitei sale în fața soțului ei, cu care se află în plin divorț.

Pete Davidson, schimb de replici acid cu Kanye West

Relația dintre Kim Kardashian și Pete Davidson pare că devine mai puternică pe zi ce trece. Cei doi au confirmat oficial că formează un cuplu, iar de atunci sunt de nedespărțit. Pe de altă parte, încă actualul ei soț, Kanye West, nu poate accepta legătura dintre cei doi. Comediantul a publicat cele mai recente mesaje dintre el și West, în care o apără pe iubita lui și îi cere artistului „să se maturizeze naibii”.

„Kim este literalmente cea mai bună mamă pe care am întâlnit-o vreodată. Ceea ce face ea pentru acești copii este uimitor și ești atât de norocos că este mama copiilor tăi. Am decis că nu te voi mai lăsa să ne tratezi așa și nu voi mai rămâne tăcut. Maturizează-te naibii!”, i-a scris Davidson lui Kanye West.

Conform capturilor de ecran, pe care Page Six le confirmă ca fiind reale, West a spus: „O, acum folosești blasfemia. Unde ești?”. Comediantul a răspuns cu un selfie, fără cămașă sub pături, adăugând: „În pat cu soția ta”. West, în vârstă de 44 de ani, și Davidson, în vârstă de 28 de ani, au continuat schimbul de replici din care reiese că iau în calcul o întâlnire față în față pentru a discuta.

„Sunt în LA pentru o zi dacă vrei să nu mai fii un băiețel de internet și să vorbești. Nu mă sperii, frate. Acțiunile tale sunt atât de neplăcute și jenante. Este atât de trist să văd că îți distrugi moștenirea zilnic.”, i-a spus Pete rapperului.

Comediantul s-a oferit să îl ajute pe rapper

Cu toate acestea, Davidson a schimbat tonul și chiar i-a sugerat lui Kanye că îl poate ajuta în lupta sa cu bipolaritatea și problemele psihologice pe care le are.

„Nu este o călătorie ușoară, nu trebuie să te mai simți așa. Nu e nicio rușine să ai puțin ajutor. Vei fi atât de fericit și liniștit. Sunt alături de tine, deși tu mă tratezi oribil pentru că vreau ca totul să fie lin. Dar dacă vei continua să mă provoci așa cum ai făcut-o în ultimele 6 luni, nu voi mai fi atât de drăguț.”, a mai spus Davidson.

Kardashian, care a fost declarată legal single la începutul acestei luni, a cerut divorțul de West anul trecut. Ei au patru copii: North, 8 ani, Saint, 6 ani, Chicago, 4 ani și Psalm, 2 ani.

Citește și:
Angelina Jolie, dată în judecată de Brad Pitt

FOTO: Arhivă ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people