Robert De Niro divorțează după 21 de ani de căsătorie

Este cu siguranță cea mai surprinzătoare știre a zilei: actorul Robert De Niro divorțează după o căsătorie de 21 de ani.

Robert De Niro divorțează după 21 de ani de căsătorie

Știrea conform căreia actorul Robert De Niro divorțează de soția lui, Grace Hightower, după 21 de ani de căsătorie, a luat pe toată lumea prin surprindere.

Actorul și Grace Hightower au împreună doi copii, un băiat, Elliot, născut în 1998, și o fetiță, Helen, născută în 2011.

Deși știrea că Robert De Niro divorțează după o căsătorie atât de longevivă este neașteptată, trebuie să știi că nu este prima dată când cei doi se despart. De Niro și Hightower s-au căsătorit în 1997, dar s-au despărțit pentru o scurtă perioadă în 1999, iar planurile de divorț nu au fost finalizate. În 2004, cei doi și-au reînnnoit jurămintele.

De Niro și Hightower s-au cunoscut în 1987 și de-a lungul relației au fost foarte rezervați în privința declarațiilor despre căsătoria lor. Cu toate acestea, în 2003, într-un interviu acordat CBS News, actorul a vorbit despre familia lui și despre fiica lui, Helen, care atunci avea 1 an.

„Este atât de adorabilă. Doar te uiți la ea și totul este perfect. Nimic altceva nu mai contează”, a declarat atunci De Niro.

Hightower a vorbit cu Wall Street Journal despre lucrurile pe care le-a învățat de la soțul ei despre domeniul afacerilor: „Răbdare, foarte multă răbdare, fără panică, analizarea tuturor unghiurior atunci când începi o afacere, întotdeauna să te gândești că există o modalitate prin care să faci ce îți dorești”.

Robert De Niro a mai fost căsătorit anterior cu Diahnne Abbott, în perioada 1976 – 1988 și are cu aceasta un fiu, Raphael. Actorul mai are și doi băieți gemeni, Aaron și Julian din relația cu Toukie Smith.

Citește și:
Tatal lui Robert De Niro a avut o pasiune controversata. Si are legatura cu sexul

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people