Rihanna și iubitul ei, Hassan Jameel, au fost surprinși la o cină în familie

Rihanna a luat cina cu Hassan Jameel și familia ei, ieri seară în Santa Monica.

Rihanna și iubitul ei, Hassan Jameel, au fost surprinși la o cină în familie

Rihanna, mama ei Monica, unul dintre frații ei și Hassan Jameel, au luat cina împreună ieri seară în Santa Monica. „S-au bucurat de o cină incredibilă la Mason, au ales fructe de mare, friptura de porc, vin și cocktail-uri”, a declarat o sursă, precizând că cei doi îndrăgostiți nu au evitat să-și arate afecțiunea unul față de celălalt. „La un moment dat, Rihanna și Jameel se țineau de mână. Cu toții au stat câteva ore acolo, până când s-a întunecat”, a continuat sursa.

Rihanna, care în mod normal este destul de rezervată cu privire la viața ei personală, i-a acordat recent un interviu actriței Sarah Paulson, alături de care a jucat în Oceans 8. Rihanna a vorbit deschis despre faptul că este îndrăgostită și că își dorește o familie.

„În ultimii ani am început să realizez că este nevoie să îți faci timp pentru tine pentru că sănătatea ta mintală depinde de acest lucru', spune Rihanna. „Dacă nu ești fericită, nu vei fi fericită chiar dacă vei face lucrurile pe care adori să le faci. Nu mi-am dorit niciodată ca munca mea să mi se pară o îndatorire. Cariera este scopul meu și ar trebui să fie lucrul care mă face fericită'.

Vorbind despre relația cu Hassan Jameel, care a debutat în urmă cu doi ani. Rihanna i-a confirmat lui Paulson că „bineînțeles' că este îndrăgostită. Întrebată despre căsătorie, Rihanna a spus: „Numai Dumnezeu știa asta. Noi facem planuri și Dumnezeu râde, nu-i așa?' În interviu, Rihanna a mai vorbit și despre dorința ei de a-și întemeia o familie, spunând că vrea să devină mamă „mai mult decât orice în viață'.

Citește și:
Alex Rodriguez a dezvăluit ce cadou personalizat a primit de la Jennifer Lopez

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people