Rihanna și Drake surprinși flirtând prin intermediul comentariilor de pe Instagram

E posibil să aibă loc o împăcare între Rihanna și Drake? Schimbul de mesaje dintre cei noi i-a făcut pe fanii acestora să spere la asta.

Rihanna și Drake surprinși flirtând prin intermediul comentariilor de pe Instagram

Să fie ăsta un semn că Drake și Rihanna s-ar putea împăca? A fost întrebarea pe care fanii artiștilor și-au pus-o după ce au văzut schimbul de comentarii dintre cei doi.

Totul a pornit de la postarea live pe care DJ Spade a făcut-o pe pagina sa de Instagram. Drake a fost cel care a lansat discuția, lăsând un comentariu ce făcea aluzie la fosta lui iubită, Rihanna: „dub plate come pretty like a fenty foundation'.

Cântăreața a reacționat imediat, postând următorul comentariu: „Dați-i lui Drake niște apă'.

Drake s-a arătat amuzat de reacția Rihannei și a continuat schimbul de replici cu următorul mesaj: „Hahahahhahahaha ai o atitudine rea'.

Aparent, cei doi au reluat legătura, după o perioadă în care au preferat să stea departe unul de celălalt. După despărțirea de Drake, Rihanna afirma într-un interviu pentru Vogue că „nu suntem prieteni, dar nici dușmani'.

Apropierea dintre cei doi este cu atât mai mult posibilă, cu cât artista s-a despărțit recent de Hassan Jameel, un cunoscut om de afaceri din Arabia Saudită, iar Drake este singur.

Relația cu Hassan a început în 2017, cei doi fiind surprinși de către paparazzi în timpul unei vacanțe în Spania. Deși de-a lungul timpului, Rihanna a fost destul de discretă în ceea ce privește relația ei, într-un interviu aceasta declara că își dorește  extrem de mult să devină mamă. Cu toate astea, relația lor nu a funcționat și au decis să pună capăt la începutul acestui an.

După despărțirea de Hassan Jameel, Rihanna a fost văzută în compania lui A$AP Rocky, iar tabloidele au titrat că între cei doi s-ar putea lega o poveste de dragoste. De altfel, de-a lungul anilor, au apărut numeroase zvonuri că ei ar forma un cuplu, mai ales după ce artista a apărut în 2013 în videoclipul lui A$AP Rocky, „Fashion Killa'. Aceștia s-ar fi sărutat și după terminarea filmărilor, iar de-a lungul timpului au continuat să iasă împreună, Rihanna mergând în decembrie chiar și în Suedia pentru a fi prezentă la concertul lui A$AP Rocky.

Însă, niciunul dintre ei nu a confirmat nimic, așa că, schimbul de mesaje dintre Rihanna și Drake, îi face pe fanii celor doi să spere la o împăcare.

Citește și:
Jennifer Lopez a publicat un video inedit alături de familia ei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people