Relația dintre Viviana Sposub și George Burcea este din ce în ce mai serioasă, iar aceasta este dovada

În ultima perioadă au tot existat zvonuri conform cărora George Burcea și Viviana Sposub s-ar fi despărțit, însă zvonurile se dovedesc a fi false.

Relația dintre Viviana Sposub și George Burcea este din ce în ce mai serioasă, iar aceasta este dovada

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Ferma. Orășeni vs săteni” difuzată de Pro TV, iar de atunci își petrec tot timpul împreună. În ultima perioadă au tot existat zvonuri conform cărora George Burcea și Viviana Sposub s-ar fi despărțit, însă zvonurile se dovedesc a fi false. Mai mult decât atât, cei doi au planuri mari pentru viitorul împreună și de această dată este vorba despre planuri profesionale.

Viviana Sposub a dezvăluit că partenerul ei vrea să producă un film și, mai mult decât atât, ea va interpreta unul dintre roluri.

„Pregătesc cu multă emoție lansarea unei piese care sper să fie pe placul publicului. O altă calitate pe care pot spune că am descoperit-o și fructificat-o la este talentul actoricesc. Desigur că îmi doresc poate chiar să mă perfecționez în această direcție, mai ales că primul rol din viața mea se apropie. Voi face parte din producție și astfel, voi avea ocazia să îl însoțesc încă o dată pe George pe set, de data aceasta în calitate de colegă”, a declarat Viviana pentru TVmania.

În prezent, George Burcea filmează pentru serialul produs de Netflix „Wednsday”, în regia lui Tim Burton, în care interpretează rolul majordomului familiei Addams, Lurch. Alături de George Burcea din distribuție fac parte Catherine Zeta-Jones și Luis Guzman, dar și un alt actor român, Victor Dorobanțu, care va juca rolul Thing. Burton a fost văzut și în vară în țară, căutând locații pentru filmări.

Catherine Zeta-Jones și Luis Guzman, actorii din rolurile principale, îi joacă pe Morticia și Gomez Addams, personajele care au apărut pentru prima dată în forma unor benzi desenate în 1938. În serial va apărea și Gwendoline Christie, cunoscută pentru rolul său din Game of Thrones. Aici, ea va interpreta rolul rivalei Morticiei.

George Burcea a vorbit într-un interviu pentru fanatik.ro despre acest nou proiect din viața lui și a dezvăluit cum a reușit să obțină rolul. Actorul a mărturisit că a avut extrem de multă încredere că va primi acest rol, reușind să îl impresioneze pe regizorul serialului, Tim Burton. „Am avut o probă la agenție, cu directoarea de casting, apoi după o lună, cred, am fost chemat de către Tim (Burton, n. red.), la Buftea, pentru a mă vedea live și a discuta despre personaj. Dacă mergi pregătit, unii regizori nu au nevoie de mai mult de două întâlniri până când să se decidă că tu ești alesul. Agenția m-a propus pe Lurch, iar în ziua când am mers la casting, eram 100% convins că acesta va fi rolul meu. Eram îmbrăcat precum Lurch, bărbierit ca el și bineînțeles cu personajul destul de bine studiat. Dintre toți colegii actori pe care-i știu, sincer vă spun că nu văd altul mai potrivit pe Lurch decât sunt eu.”

Citește și:
Cum a ajuns Gina Pistol să prezinte primele sezoane ale emisiunii Asia Express'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people