Relația dintre Viviana Sposub și George Burcea devine tot mai serioasă

Relația dintre Viviana Sposub și George Burcea este mai seriosă decât se credea, iar cei doi au făcut un pas important în relație.

Relația dintre Viviana Sposub și George Burcea devine tot mai serioasă

Viviana Sposub și George Burcea au o relație din ce în ce mai serioasă. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Ferma. Orășeni vs săteni” difuzată de Pro TV, iar de atunci își petrec tot timpul împreună. 

Viviana Sposub și George Burcea au făcut un pas destul de important în relația lor. George a mers alături de Viviana la Botoșani, acolo unde locuiește mama lui. Actorul deja le-a prezentat-o rudelor sale pe cea care îi este parteneră, potrivit Spynews. Atât George Burcea, cât și Viviana Sposub, provin din același oraș, și anume Botoșani, drept urmare și actorul i-a cunoscut pe părinții iubitei sale.

Cu toate astea, nu ar trebui să ne mire că cei doi au făcut acest pas în relație. În luna octombrie, Viviana Sposub declara că ei și-au promis încă din Fermă că vor merge la Botoșani pentru a le face o surpriză persoanelor dragi. „În Fermă noi ne-am promis că vom face un drum cu trenul către Botoșani pentru a le face o surpriză celor dragi. Nouă ne cam place să ne ținem de promisiuni”, a spus Viviana pentru Click.

Viviana a mai spus și că ea nu și-a propus să se îndrăgostească în cadrul emisiunii în care a participat, însă, a fost luată prin surprindere. „Primul lucru pe care l-am afirmat când au început filmările a fost: „Eu nu am venit aici să mă îndrăgostesc!”. Și uite cum viața, sau mai bine spus Ferma, te ia prin surprindere. Nu cred că se aștepta nimeni la un asemenea parcurs, dar tocmai ăsta cred că e farmecul”, a declarat Viviana Sposub pentru sursa citată.

George Burcea a vorbit despre relația pe care o are cu Viviana și ceea ce înseamnă pentru el. „Pentru mine, Viviana este un punct de sprijin moral pe care l-am găsit în Ferma, un suflet cald și omul potrivit la momentul potrivit. Este prima oară când o întâlnesc pe Viviana, iar energia ei a facut ca noi să ne apropiem”, a declarat George Burcea într-un interviu pentru Ciao.ro.

În luna octombrie, George Burcea și Viviana Sposub au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Cei doi și-au petrecut perioada de izolare împreună.

George Burcea și Andreea Bălan s-au despărțit la începutul acestui an. Artista a confirmat informația prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare, după ce în presă apăruse la vremea respectivă mai multe zvonuri despre o posibilă separare a celor doi. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit pe 15 septembrie 2019 și au împreună două fetițe: Ella Maya și Clara.

Citește și:
Cum arată fiica lui David Hasselhoff, starul din „Baywatch'. Este model plus-size pentru lenjerie intimă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people