Reacția lui Smiley după anunțul logodnei dintre Antonia și Alex Velea

Reacția lui Smiley după anunțul logodnei dintre Alex Velea și Antonia nu s-a lăsat mult așteptată. Fost foarte apropiat prieten al lui Velea, acesta s-a grăbit să îi ureze la auzul veștii.

Reacția lui Smiley după anunțul logodnei dintre Antonia și Alex Velea

Reacția lui Smiley la anunțul logodnei dintre Alex Velea și Antonia nu s-a lăsat mult așteptată. Unul dintre cele mai celebre cupluri showbiz-ul din România, cei doi sunt împreună de opt ani și nu ratează nici un moment să își manifeste public dragostea și prețuirea. Aceștia au împreună doi copii, Dominic și Akim, în vreme ce Antonia mai are o fiică, Maya, din fosta sa căsnicie, cu Vincenzo Castellano, care s-a finalizat cu divorțul în urmă cu doar un an, în urma unui proces complicat care a fost mult îngreunat de lupta pentru custodia fiicei lor. Acum, Maya locuiește în Italia, alături de tatăl ei.

Cei doi declaraseră de multă vreme deja că își doresc să se căsătorească odată cu finalizarea procedurilor de divorț prin care a fost nevoită să treacă Antonia. Iar cum acesta, în cele din urmă, s-a încheiat, a venit și momentul oficial al logodnei, anunțat de Velea cu bucurie pe contul său de Instagram. Reacția lui Smiley, care a fost vreme îndelungată un apropiat al lui Alex Velea, nu a întârziat. Cei doi au fost colaboratori și prieteni foarte apropiați, ba chiar au pus împreună bazele companiei HaHaHa Production. După o vreme, însă, relațiile dintre cei doi s-au răcit, deși nici unul dintre ei nu a comentat vreodată asupra motivelor pentru care s-a întâmplat acest lucru.

Totuși, reacția lui Smiley la anunțul lui Alex Velea a fost una caldă. Vedeta le-a urat celor doi să aibă parte de „Dragoste și bucurie!!!!”, semn că tensiunile dintre cei doi nu au fost niciodată atât de mari pe cât speculase presa. Odată cu el, multe alte celebrități din showbiz-ul autohton au ținut să le ureze de bine viitorilor soți. De la Alina Ceușan și până la Adda, și de la Simona Gherghe până la Nicole Cherry, se pare că fiecare vedetă din România de abia așteaptă această nuntă. Cei doi nu au dat încă nici un detaliu despre viitoarea nuntă.

Citește și:
Cum arată la aproape 19 ani Mario Mutu, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people