Răzvan Fodor a împlinit 46 de ani, iar soția lui, Irina, i-a făcut o superbă declarație de dragoste

Răzvan Fodor a împlinit 46 de ani, iar soția lui, Irina, deși este departe de el, i-a transmis o declarație specială de dragoste.

Răzvan Fodor a împlinit 46 de ani, iar soția lui, Irina, i-a făcut o superbă declarație de dragoste

Răzvan Fodor a împlinit 46 de ani pe 22 iunie. Soția lui, Irina, se află la filmările pentru Asia Express sezonul al patrulea și în ciuda acestui lucru, ea a ținut să îi transmită soțului ei un mesaj cu ocazia zilei de naștere.

Irina Fodor a publicat pe Instagram câteva fotografii cu soțul ei, Răzvan, însoțite de o declarație superbă de dragoste. „Mi-e dor de el de nu mai pot. Astăzi, e ziua lui și vreau doar să îi repet că e cel mai bun, cel mai frumos, cel mai sensibil, cel mai amuzant și cel mai iubit soț din lume! La mulți ani, suflet-pereche!”, a scris Irina Fodor.

Răspunsul din partea lui Răzvan Fodor nu a întârziat să apară, care a ținut să îi mulțumească soției. „Dumnezeul nevestelor a fost tare darnic cu mine!! Mulțumesc Țuca și hai mai repede acasă că înnebunesc”, a răspuns Răzvan Fodor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Irina Fodor (@irina_fodor)

Răzvan Fodor a povestit într-o serie de Instagram Stories faptul că nu obișnuiește să își sărbătorească ziua de naștere. „Da, recunosc e ziua mea azi și nu prea îmi place și nu e o chestie de fiță. De ani de zile nu mă sărbătoresc, nu îmi place să mă sărbătoresc. Găsesc, așa, oarecum aiurea să sărbătoresc că mi s-a mai dus un an din viață. Și nu sunt depresiv și nici anxios. E doar părerea mea. Primesc foarte multe mesaje pentru că mulți au văzut că e ziua mea și pentru asta am și deschis story-ul ăsta, să vă mulțumesc mult de tot. Vă mulțumește Fodor, vă pup și vă îmbrățișez. Și ce îmi doriți voi mie, asta vă doresc și eu vouă. Să fiți bine!”, a spus Răzvan Fodor.

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de vedete din România. Cei doi s-au cunoscut în 2007, iar în 2010 s-au căsătorit. Au împreună și o fetiță, pe nume Diana, în vârstă de 10 ani. 

Citește și:
Botezul lui Josephine: primele declarații ale părinților, Smiley și Gina Pistol: „A fost o zi magică!'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people