Ce au declarat Răzvan Fodor și fiica lui, după ce Irina le-a spus că vrea să rămână în Turcia, la Asia Express

Irina Fodor se află în această perioadă în Turcia, unde au loc filmările pentru Asia Express.

Ce au declarat Răzvan Fodor și fiica lui, după ce Irina le-a spus că vrea să rămână în Turcia, la Asia Express

Irina Fodor se află în această perioadă în Turcia, unde au loc filmările pentru Asia Express și se pare că se simte excelent în noua ipostază și a ținut să le transmită acest lucru și soțului ei, Răzvan Fodor, și fiicei lor, Diana.

„Dragă Fodor, eu rămân aici! M-au vândut colegii noștri pe măgarul ăsta și pe cămilele din spate! O să am o viață nemaipomenită! Te pup”, i-a transmis Irina Fodor soțului său pe rețelele de socializare.

Răspunsul nu s-a lăsat mult timp așteptat și a fost la fel de amuzant precum declarația făcută de simpatica prezentatoare. După ce a distribuit postarea Irinei pe contul său, alături de mesajul „Stai că vine răspunsul imediat…”, Răzvan Fodor și-a filmat fiica în timp ce îi transmitea un mesaj amuzant mamei sale. „Ai și tu mamă niște glume! După ce că tăticul ăsta este vai de capul lui…”, i-a spus Diana Fodor, în vârstă de 10 ani, mamei sale.

Irina Fodor a declarat înainte de începerea filmărilor că are anumite temeri în privința show-ului și a provocărilor care vor apărea pe parcurs, dar cu toate astea se simte pregătită să fie alături de concurenți și să îi susțină. „Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți – iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o. Contextul în care se desfășoară anul acesta competiția este unic, așa că provocările vor fi și ele pe măsură, sunt convinsă, dar avem concurenți cu un caracter puternic, pregătiți să înfrunte orice obstacol și să câștige, iar eu sunt acolo, alături de ei, pregătită să îi susțin și să îi încurajez”, mărturisea Irina Fodor.

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug, sunt cele 9 perechi dornice de aventura Asia Express.

Citește și:
Cum a reacționat Namiko, fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka, la vestea că părinții ei vor mai avea un copil

Foto: Instagram Irina Fodor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din people