Cum te ajuta zodiile sa-ti gasesti sufletul-pereche!

Gasirea sufletului pereche este o misiune aproape imposibila in lumea asta populata de miliarde de oameni, raspanditi pe cele 7 continente.

Inventarea unui algoritm care sa ne aduca direct in bratele celui alaturi de care sa ne petrecem tot restul vietii, este, de ce sa nu recunoastem, una dintre dorintele secrete a fiecaruia dintre noi.

Ce-ar fi daca noi ti-am zice ca alinierea stelelor si a planetelor te poate ajuta in acest sens? Horoscopul iti poate fi de mare ajutor, indicandu-ti caracteristicile carei zodii se potrivesc de minune cu personalitatea ta!

Vezi care este zodia in care ai mari sanse sa iti gasesti sufletul pereche!

Berbec

Suflet pereche: Varsator

Spiritul imprevizibil al Varsatorului va tine departe de rutina relatia voastra, insa va reusi sa te faca sa iti pui intrebari despre care va fi pasul sau urmator. Ii vei gasi in cafenele, la marsuri politice sau lucrand asupra unei cauze in care cred cu tarie. Varsatorii tind sa se implice cu toata fiinta, daca in calea lor apare un element demn de atentia lor.

Taur

Suflet pereche: Fecioara

Pentru a gasi un reprezentant al acestei zodii tot ce trebuie sa faci este sa te anturezi cu persoane influente din mediul de afaceri, Fecioarele bucurandu-se de eticheta “Cea mai cumpatata zodie”. Alte locatii unde ai putea avea sansa de a intalni o Fecioara sunt salile de sport, pentru ca barbatii nascuti sub auspiciile acestei zodii sunt foarte interesati sa duca o viata sanatoasa. Insa, din cauza timiditatii sale, vei fi nevoita sa faci tu prima miscare! Curaj!

Gemeni

Suflet pereche: Balanta

Perechea potrivita pentru tine este un reprezentant al zodiei Balanta. Aceste persoane puternice au o nevoie acuta de stimulare intelectuala, astfel, ii poti zari cu siguranta in cadrul unor cercuri de lectura, dezbateri politice sau facand parte din corpul profesoral al unei institutii de invatamant superior. Insa, nevoia lor de a avea o viata sociala implinita ii va face sa frecventeze si multe petreceri, unde ati putea sa va cunoasteti!

Rac

Suflet pereche: Pesti

O legatura armonioasa si matura s-ar putea lega intre tine si un reprezentant al zodiei Pesti. Pentru ca apartineti amandoi elementului Apa, lumea din jur este trecuta prin filtrul emotional. Cauta-ti perechea din zodia Pesti pe malul marii, in librarii sau in resort-uri dedicate meditatiei. Este suficient ca amandoi sa va dezvaluiti lumea imaginara foarte bogata si veti simti o legatura instantanee!

Recomandari
Noizz
Psychologies
Mai multe din astrologie