Răspunsul surprinzător pe care Lidia Buble l-a avut la întrebarea dacă este însărcinată

Lidia Buble a fost întrebată recent de un fan dacă este însărcinată, iar răspunsul venit din partea artistei a fost unul surprinzător.

Răspunsul surprinzător pe care Lidia Buble l-a avut la întrebarea dacă este însărcinată

Lidia Buble este o artistă care are parte de un succes incredibil în cariera muzicală. În ciuda succesului din plan profesional, foarte mulți dintre fanii ei se întreabă când se va căsători sau când va avea un copil, fiind unele dintre presiunile cu care femeile se confruntă adesea în societate.

Recent, un fan a întrebat-o pe Lidia Buble pe Instagram dacă nu cumva este însărcinată, deși este un aspect personal și intim din viața unei femei„Ești gravidă??”, a întrebat-o un fan pe Instagram.„Sunt doar grasă”, a răspuns Lidia Buble. Ulterior, fanul a adăugat faptul că și-ar dori ca artista să aibă un copil. „M-aș fi bucurat să văd un bublișor mic.”

Lidia Buble a fost într-o relație timp de cinci ani cu Răzvan Simion, prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” de pe Antena 1. În luna iunie a anului 2020, acesta a confirmat public despărțirea de Lidia Buble, după ce s-au vehiculat destule zvonuri privind o posibilă separare între cei doi. „Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical”, declara prezentatorul TV la vremea respectivă.

La sfârșitul lunii ianuarie, Lidia Buble le-a mărturisit fanilor ei că se confruntă cu o serie de probleme de sănătate și urmează indicațiile medicilor și tratamentul care i-a fost prescris pentru a trece mai repede peste acest moment neplăcut. „M-am trezit cu o durere de gât. Mă doare și când înghit saliva să beau apă. Este crunt. (…). Ca asta n-am avut niciodată… este atât de puternică. Nu se simte când vorbesc, dar am o durere cruntă. Nu pot să mănânc, nu pot să beau apă. Să vă traduc ce vrea să spună fata asta aici. E în pauză vocală, face injecții și este nevoie de antibiotic pentru durerile alea de gât care o supără. Ne auzim peste câteva zile”, a spus artista la vremea respectivă pe Instagram Stories.

Citește și:
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, noi declarații despre despărțire

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people