Raluca, soția lui Pepe, a cerut un ordin de protecție împotriva artistului

Raluca Pascu a cerut un ordin de protecție împotriva soțului său, Pepe, după ce acesta ar fi avut un comportament agresiv față de ea.

Raluca, soția lui Pepe, a cerut un ordin de protecție împotriva artistului

Raluca Pascu, soția lui Pepe, ar fi obținut un ordin de protecție, după ce artistul în vârstă de 41 de ani ar fi avut un comportament agresiv față de ea. Ea a depus și o plângere împotriva lui Pepe pentru loviri și alte violențe.

Incidentul ar fi avut loc joi, 19 noiembrie 2020. Raluca și Pepe s-ar fi întâlnit în parcarea stadionului Dinamo, acolo unde cele două fiice ale lor desfășoară cursuri de tenis, iar în urma unei discuții aprinse, Pepe a avut un comportament violent. „Episodul de violență s-a petrecut în parcarea stadionului Dinamo, pe 19 noiembrie, în jurul orei 17.00. Femeia a fost lovită în zona feței și s-a dus direct la poliție, la secția 7, unde a făcut plângere. S-a emis un ordin de protecție provizoriu, care are valabilitate 5 zile. Asta înseamnă că agresorul nu mai are voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de victimă, în locurile pe care aceasta le frecventează. Dupa cele 5 zile, ordinul de protecție se poate prelungi în instanță, pâna la 6 luni”, au declarat surse din Poliție pentru Click!.

Contactat de Click! cu privire la aceste informații apărute în presă, Pepe a spus: „Nu comentez” și nu a oferit detalii despre aceste acuzații.

La începutul lunii noiembrie, Pepe a anunțat printr-un video publicat pe contul său de YouTube că el și soția sa, Raluca, divorțează. La vremea respectivă, artistul spunea că cei doi se înțeleg foarte bine și că Raluca a fost cea care a decis să pună punct relației lor. „Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației.”

„În momentul de față, fiind de comun acord, că așa ar trebui să fie, vom merge la notar și nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a menționat artistul.

Pepe și Raluca Pastramă s-au căsătorit pe 18 aprilie 2012. Cei doi au împreună două fetițe: Maria și Rosa Alexandra.

Citește și:
Actorul Adrian Nartea a fost victima unor hackeri

Foto: Instagram Pepe

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people