Raluca Bădulescu, dezvăluiri despre relația cu fostul soț, după anunțul surprinzător că divorțează: „Ne refacem viața din punct de vedere sentimental…”

Raluca Bădulescu a surprins pe toată lumea când a anunțat că ea și soțul ei merg pe drumuri separate, după 15 ani de relație!

Raluca Bădulescu, dezvăluiri despre relația cu fostul soț, după anunțul surprinzător că divorțează: "Ne refacem viața din punct de vedere sentimental..."

Raluca Bădulescu a surprins pe toată lumea când a anunțat că ea și soțul ei au luat decizia de a merge pe drumuri separate, după 15 ani de relație.

Raluca Bădulescu și soțul ei, Florin Stamin, au o relație de mai bine de 15 ani. Jurata de la „Bravo, ai stil!” a anunțat la începutul lunii iunie că relația lor a ajuns la final și au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate, dar că vor rămâne prieteni.

Într-un interviu acordat recent, Raluca Bădulescu a vorbit despre cum este în acest moment relația cu Florin Stamin, dar și despre motivele care i-au determinat să pună punct căsătoriei.

„Sunt multe alte vești triste în viață. Noi doi suntem cei mai buni prieteni din lume. Asta este o decizie pe care am luat-o împreună și prin care nu facem nimic altceva decât să ne continuăm relația, pentru că noi doi suntem suflete pereche. Suntem prieteni și vom fi pentru totdeauna.


Florin este și va fi întotdeauna familia mea. În telefon l-am trecut „Îngerul” și așa o să rămână, pentru că este un om mai mult decât minunat. Am luat-o pe drumuri separate de comun acord, tocmai pentru că ne iubim. Ne-am gândit noi, după 15 ani de căsătorie, că cel mai bine ar fi să rămânem cei mai buni prieteni și să ne refacem viața din punct de vedere sentimental cu alte persoane.”, a spus vedeta pentru știrile Kanal D.

Raluca Bădulescu a făcut și unele dezvăluiri surprinzătoare despre viața ei amoroasă în acest moment, declarând că nu este exclus ca în viața ei, dar și în cea a fostului soț, să apară o altă persoană cu care să formeze un cuplu.

„Nu vreau să comentez acum, dar pot să spun că există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea. N-am regrete, cred cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce simți, indiferent cât de mult doare sau cât de mult poate durea în viitor. Ne leagă o viață pe mine și pe Florin. Are grijă de copil, să nu se mire lumea dacă o să ne vadă în continuare împreună pentru că el este iubirea vieții mele.”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Citește și:
INNA și Deliric, video inedit pe rețelele de socializare. Cum au fost surprinși artiștii

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people