Purtătorul de cuvânt al Melaniei Trump o atacă pe Anna Wintour

Melania Trump are „atribuții mult mai importante decât să apară pe coperta revistei Vogue", potrivit lui Stephanie Grisham, purtătorul ei de cuvânt.

Purtătorul de cuvânt al Melaniei Trump o atacă pe Anna Wintour

Reprezentanta Melaniei Trump nu a fost încântată să audă comentariile făcute de Anna Wintour, redactor șef al revistei Vogue, în ceea ce privește apariția Primei Doamne pe copertă.

„Apariția pe coperta revistei Vogue nu o definește pe Doamna Trump, a fost acolo, a făcut acest lucru înainte să fie Prima Doamnă”, a spus Stephanie Grisham într-o declarație, potrivit Daily Mail. Melania Trump a pozat pentru coperta publicației în 2005, pentru un pictorial intitulat „Donald Trumps New Bride' (Noua mireasă a lui Donald Trump).

„Rolul ei ca Prima Doamnă a Statelor Unite și tot ceea ce face este mult mai important decât un pictorial de modă superficial. Acest lucru demonstrează cât de părtinitoare este industria revistelor de modă și arată cât de nesigură este Anna Wintour și ce limită are în gândire. Din păcate, Doamna Trump este obișnuită cu acest comportament ostil”, a adăugat reprezentanta Melaniei. Stephanie se referă la interviul acordat de Anna Wintour celor de la CNN la începutul lunii aprilie, când aceasta a fost întrebată de motivul pentru care Vogue pune Primele Doamne pe copertă (numele Melaniei nefiind niciodată menționat).

„Trebuie să susții ceea ce crezi și trebuie să acorzi un punct de vedere. Portretizăm femei în care credem, care se preocupă de probleme sociale importante, le susținem și le considerăm niște lideri. Dacă te referi la Prima Doamnă (Michelle Obama) sau la Senatoarea (Kamala) Harris, în mod evident credem că acestea sunt femei pe care le considerăm icons, inspirații pentru femeile de pretutindeni, dintr-o perspectivă globală”, i-a răspus Anna lui Christiane Amanpour.

Anna Wintour a subliniat importanța susținerii femeilor care reprezintă o adevărată inspirație pentru tinere, acordându-i trei coperte lui Michelle Obama, una lui Hillary Clinton, în 1998, și scriind despre fostele prime doamne republicane Barbara și Laura Bush în paginile revistei. Anna Wintour este redactor șef al publicației din 1988.

Citește și:
Amber Heard îl descrie pe Johnny Depp ca fiind un monstru, mai ales când consumă alcool

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people