Prințul Harry și Meghan Markle se pregătesc să își mărească familia

Prințul Harry și Meghan Markle și-au surprins vecinii participând la un eveniment care a avut loc în Windsor în cinstea familiilor militarilor care locuiesc în acea zonă.

Prințul Harry și Meghan Markle se pregătesc să își mărească familia

Potrivit contului de Instagram pe care îl au Ducele și Ducesa de Sussex, evenimentul a avut loc la The Broom Farm Community Centre, care se află în centrul zonei în care locuiesc familii de militari care servesc în The Coldstream Guards, The Welsh Guards și The Household Cavalry.

În timpul vizitei, Ducele și Ducesa de Sussex au vorbit cu familiile celor care se află în diverse regimente ale armatei britanice. La un moment dat, Harry, care timp de 10 ani a făcut parte din armata britanică, a vorbit despre cum s-ar simți dacă ar trebui să stea o lungă perioadă departe de fiul lui, Archie Harrison.

„Nu îmi pot imagina cum este să stai atât de mult timp departe, ei se schimbă atât de repede”, a declarat Prințul Harry. În timpul discuțiilor cu familiile militarilor, Harry le-a mai făcut acestora și câteva dezvăluiri despre fiul lui. Amy Thompson, una dintre persoanele care a stat de vorbă cu Ducele de Sussex, a spus că Harry i-a mărturisit că „Archie merge de-a bușilea”, iar Meghan a dezvăluit că fiul ei „are deja doi dințișori”.

În plus, cei care au fost prezenți la întâlnire i-au încurajat pe Meghan și Harry să își mărească familia. „Harry era foarte interesat de cum decurg lucrurile în familiile care au doi copii”, a declarat Susie Stringfellow, una dintre participantele la întâlnire. „Am încercat să îl încurajăm să aibă un al doilea copil. Se vede că ei chiar se gândesc serios la acest aspect”.

În afară de discuțiile cu familiile militarilor, Harry și Meghan s-au jucat cu copiii prezenți la eveniment și au primit diverse prăjituri și băuturi răcoritoare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Citește și:
Cum l-a încurajat Meghan Markle pe Prințul Harry să vorbească deschis despre moartea Prințesei Diana

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people