Cum l-a încurajat Meghan Markle pe Prințul Harry să vorbească deschis despre moartea Prințesei Diana

Meghan Markle i-a schimbat radical viața Prințului Harry, ajutându-l să vorbească deschis despre pierderea mamei sale, Prințesa Diana.

Cum l-a încurajat Meghan Markle pe Prințul Harry să vorbească deschis despre moartea Prințesei Diana

În ultimii ani familia regală britanică este în continuă schimbare, iar acest lucru le aduce și mai mulți susținători.

Un lucru pe care toată lumea l-a observat în ultimii ani este deschiderea Prințului Harry față de problemele cu care s-a confruntat după pierderea mamei sale. Se pare că o influență pozitivă în acest sens a fost Meghan Markle.

Unul dintre primele interviuri în care Prințul Harry a vorbit despre moartea Prințesei Diana a apărut în aprilie 2017, când el a participat la podcast-ul lui Bryony Gordon, Mad World. Într-un articol apărut recent în The Daily Telegraph, Gordon a dezvăluit că Meghan a jucat un rol important, ea reușind să-l convingă pe acesta să se alăture acestui podcast. „Meghan a fost cea care l-a încurajat pe Harry, la vremea aceea iubitul ei, să participe la acest podcast despre sănătatea lui mintală”.

În cadrul interviului, Prințul Harry a declarat că a căutat destul de târziu ajutor pentru a face față decesului mamei sale, Prințesa Diana.

„Nu m-am gândit niciodată că Prințul Harry ar fi putut fi mai emoționat decât mine în ceea ce privește interviul nostru”, a spus Bryony Gordon, aceste cuvinte fiind publicate și pe site-ul organizației Heads Together, creată de Harry alături de fratele său, William. „Pur și simplu nu m-am gândit că al șaselea moștenitor al tronului ar putea simți emoții înainte de interviu”.

De-a lungul timpului numeroase surse au declarat că Meghan Markle i-a schimbat în bine viața Prințului Harry, acesta adoptând un stil de viață mai sănătos după ce a întâlnit-o pe actuala Ducesă de Sussex.

Citește și:
La ce a renunțat Prințul Harry pentru Meghan Markle

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people