Printul Harry, replici amuzante despre Meghan Markle in cadrul unui eveniment oficial

Printul Harry glumeste despre prezenta lui Meghan Markle la evenimentele oficiale.

Printul Harry, replici amuzante despre Meghan Markle in cadrul unui eveniment oficial

Nu stim daca a incercat sa evita intrebarea sau pur si simplu a incercat sa fie amuzant, insa Printul Harry nu a oferit foarte multe informatii despre urmatoarea aparitie a lui Meghan Markle in cadrul unui eveniment oficial.

Printul Harry s-a aflat la Field of Remembrance, un eveniment de comemorare la Westminster Abbey, iar acolo el a vorbit cu Matt Weston, expert in dezamorsarea bombelor. Acesta l-a intrebat unde este Meghan, iar a raspuns ca nu este acolo, insa Matt a continuat sa discute pe acest subiect.

„L-am intrebat daca ar putea veni data viitoare, pentru ca este grozava, iar el mi-a raspuns ca nu o poate ascunde nicaieri, dar i-am zis ca nu are de ce sa o ascunda. Mi-as dori sa o cunosc – cred ca este foarte cool. El este un barbat foarte norocos, iar ea este minunata”, a declarat Matt Weston.

Matt nu este singurul cu care s-a intalnit Printul Harry la eveniment. Acolo se afla si nepotul locotentului Aaron Lewis, ucis in Afghanistan in 2008. Cei doi s-au intalnit si anul trecut. „Harrison vine aici de patru ai pentru a-l reprezenta pe unchiul sau”, a spus in urma cu un an bunica acestuia, Helen Lewis.

Printul Harry l-a recunoscut imediat pe baiat, mai ales ca cei doi au un lucru in comun: ziua de nastere.

Citeste si:
10 traditii de familie pe care Printul William si Printul Harry le-au pastrat de la Printesa Diana

Desi Meghan nu a fost prezenta la acest eveniment, exista numeroase zvonuri potrivit carora ea a cunoscut-o deja pe Regina Elisabeta a II-a, asadar o logodna poate fi anuntata oricand. Ce este si mai adorabil cand vine vorba de Meghan si Printul Harry? Se pare ca acesta incepuse sa o placa in urma cu 2 ani sa se intalneasca.

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people