Prințesa Charlene de Monaco, într-o ipostază inedită. Cum a fost surprinsă alături de turiștii de la Palat

Prințesa Charlene de Monaco a fost surprinsă într-o ipostază inedită alături de turiștii de la Palat.

Prințesa Charlene de Monaco, într-o ipostază inedită. Cum a fost surprinsă alături de turiștii de la Palat

Prințesa Charlene de Monaco a oferit unui grup de turiști un suvenir pe care cu siguranță nu-l vor uita prea curând. În timp ce vizitau luni Palatul Monaco, vizitatorii au ajuns pe neașteptate față în față cu soția Prințului Albert de Monaco.Prințesaîn vârstă de 44 de ani i-a îmbrățișat pe oameni și a făcut fotografii cu grupul înainte de a se alătura ea însăși turului.

Prințesa Charlene s-a alăturat grupului de turiști

Îmbrăcată într-o jachetă neagră fără mâneci Louis Vuitton, Prințesa Charlene, care îi are pe gemenii Prințul Jacques și Prințesa Gabriella împreună cu soțul său, Prințul Albert, a părut încântată de locurile pe care le-a vizitat în timp ce turul programat a trecut prin Marile Apartamente și Sala Europei. Frescele și picturile de pe tavanul palatului au fost expuse publicului pentru prima dată în această lună.

Apariția surpriză a Prințesei Charlene marchează una dintre cele câteva ieșiri recente pe care le-a făcut de când a revenit în lumina reflectoarelor la începutul acestui an. În timpul turului de grup, soția Prințului Albert de Monaco a studiat o serie de fresce din epoca renascentistă, care erau odinioară ascunse. Descoperite în mod neașteptat de către muncitori și restauratori în timpul unei renovări recente, picturile înfățișează Cele douăsprezece munci ale lui Hercule și se crede că datează din secolul al XVI-lea.

Palatul a fost închis pentru renovări

Închise publicului din 2015, pe fondul renovării (și rămase închise în timpul pandemiei), apartamentele ornamentate, Sala Tronului și chiar impresionanta Galerie Hercules, cu vedere spre Curtea de Onoare, au fost transformate cu lucrări de artă restaurate. În timpul renovării, un electrician a descoperit, de asemenea, din greșeală, o frescă de mari dimensiuni deasupra unei săli, care fusese ascunsă timp de secole în spatele unui tavan fals.

Renovarea care a necesitat multă muncă și care a fost comandată de Prințul Albert în urmă cu opt ani, a fost realizată de o echipă de 40 de specialiști. Palatul a reluat vizitele programate în mod regulat la 1 iulie.

Citește și:
Prințul George a atras toate privirile la Wimbledon, la finala turneului de tenis

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people