Cum sărbătoresc Prințul Albert și Prințesa Charlene de Monaco cea de-a 11-a aniversare a căsătoriei lor

Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco au sărbătorit cea de-a 11-a aniversare a căsniciei lor cu un portret oficial.

Cum sărbătoresc Prințul Albert și Prințesa Charlene de Monaco cea de-a 11-a aniversare a căsătoriei lor

Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene își sărbătoresc cea de-a 11-a aniversare a căsătoriei, după ce anul trecut nu au putut să petreacă împreună. Monarhul se afla în Africa de Sud din cauza unor complicații de la o procedură ORL anterioară. De această dată, evenimentul a fost marcat de cei doi printr-un portret oficial.

Prințesa Charlene și Prințul Albert sărbătoresc 11 ani de căsnicie

Vineri, cuplul a publicat un nou portret prin intermediul rețelelor de socializare pentru a marca cea de-a 11-a aniversarie a căsniciei lor. Fotografia îi arată pe Prințul Albert și pe Prințesa Charlene, care poartă o rochie de culoare verde deschis, ținându-se de mână în grădinile Palatului Princiar. Prințesa Charlene a postat imaginea și pe pagina personală de Instagram, scriind: „Aniversare fericită” cu un emoji cu o inimă roșie.

Prințul Albert, acum în vârstă de 64 de ani, și Prințesa Charlene, acum în vârstă de 44 de ani, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii de basm la 1 iulie 2011. Nunta de patru zile, care s-a remarcat prin detalii spectaculoase precum voalul de 66 de metri al lui Charlene și un tort de nuntă cu cinci etaje, a fost prima nuntă regală din Monaco în 55 de ani, prima care a avut loc de la „Nunta secolului”, când prințul Rainier s-a căsătorit cu actrița de la Hollywood Grace Kelly într-o ceremonie extravagantă în 1956.

Prințesa a lipsit de la aniversarea precedentă

Ocazia vine după ce cuplul, care îi are pe gemenii de 7 ani, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, nu a putut sărbători anul trecut cea de-a 10-a aniversare importantă împreună. Prințesa Charlene a fost consemnată în țara sa natală, Africa de Sud, unde s-a recuperat din cauza unor complicații apărute în urma unei intervenții chirurgicale ORL, neputând să se întoarcă la Monaco.

„Anul acesta va fi pentru prima dată când nu voi fi alături de soțul meu la aniversarea nunții noastre din iulie, ceea ce este dificil și mă întristează. Cu toate acestea, Albert și cu mine nu am avut de ales decât să urmăm instrucțiunile echipei medicale, chiar dacă a fost extrem de dificil. El a fost cel mai mare sprijin pentru mine.”, a declarat atunci prințesa Charlene într-un comunicat.

Prințesa Charlene s-a întors în cele din urmă la Monaco în martie, după ce a primit îngrijiri într-o clinică elvețiană din noiembrie din cauza epuizării emoționale și fizice. „Când m-am întors în Principat, mi-am concentrat toată energia asupra copiilor mei, a soțului meu și a sănătății mele, deoarece ei sunt prioritatea mea”, a declarat prințesa Charlene pentru Monaco Matin în luna mai.

În ultimele săptămâni, Prințesa Charlene s-a alăturat Prințului Albert și copiilor lor în mai multe ieșiri, inclusiv o întâlnire mamă-fiică la un eveniment din cadrul Săptămânii Modei de la Monte-Carlo și la Grand Prox Monaco.

Citește și:
Shakira, surprinsă în compania unui bărbat misterios, după despărțirea de Pique

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people
 Urmărește ultimele
noutăți în format video
Play