Prințul Albert și soția lui, surprinși într-un moment de afecțiune, în prima lor călătorie în străinătate de la întoarcerea Prințesei Charlene la viața publică

Prințul Albert de Monaco și soția lui au împărtășit un moment de afecțiune în public, în prima lor călătorie în străinătate de la revenirea Prințesei Charlene în țară.

Prințul Albert și soția lui, surprinși într-un moment de afecțiune, în prima lor călătorie în străinătate de la întoarcerea Prințesei Charlene la viața publică

Prințul Albert și Prințesa Charlene de Monaco au pornit în prima lor călătorie oficială în străinătate împreună de la revenirea lui Charlene la viața publică la începutul acestui an. Cei doi au fost surprinși într-un moment de afecțiune în public, cum rar sunt văzuți.

Prințesa Charlene și Prințul Albert s-au sărutat în văzul tuturor

Cuplul regal a fost însoțit de gemenii lor în vârstă de 7 ani, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, în timp ce au mers în Norvegia pentru deschiderea expoziției „Sailing the Sea of Science” la Muzeul Fram din Oslo, miercuri. Ei au fost însoțiți de Prințul moștenitor Haakon al Norvegiei. În afara muzeului, cuplul regal, care a respins recent zvonurile privind probleme în căsnicia lor, a împărtășit un sărut neașteptat în văzul tuturor.

Luna trecută, Prințesa Charlene de Monaco a vorbit despre zvonurile legate de recuperarea sa și de relația cuplului, declarând presei locale din Monaco faptul că rămâne încă „fragilă” de la întoarcerea sa în țară, în martie, după o ședere de patru luni într-o clinică elvețiană, unde a primit tratament pentru epuizare emoțională și fizică profundă.

„Când m-am întors în Principat, mi-am concentrat toată energia asupra copiilor mei, a soțului meu și a sănătății mele, pentru că ei sunt prioritatea mea. Starea mea de sănătate este încă fragilă și nu vreau să plec prea repede. Drumul a fost lung, dificil și atât de dureros. Astăzi mă simt mai calmă.”, a declarat Prințesa Charlene pentru Monaco Matin.

Monarhul s-a întors la îndatoririle regale

De la întoarcerea sa în martie, noi zvonuri au circulat în jurul cuplului, relatările sugerând că Charlene intenționează să părăsească Monaco și că și-a cumpărat o casă în afara Genevei. Prințesa Charlene a abordat direct zvonurile luna trecută, spunând reporterilor:

Vreți să vorbiți despre zvonuri de divorț sau despre noua mea casă din Elveția? La fel ca toți ceilalți, suntem ființe umane și, ca toate ființele umane, avem emoții, slăbiciuni, numai că familia noastră este expusă presei și cea mai mică slăbiciune este transmisă”.

Vizita din această săptămână marchează revenirea cuplului regal pe scena internațională. Făcând prima lor apariție comună împreună la un eveniment departe de Monaco în aproape doi ani, ocazia este un alt semn al recuperării lui Charlene, care își reia îndatoririle regale treptat.

Citește și:
Kate Middleton și Prințul William, primul portret oficial. Cum au fost surprinși Ducii de Cambridge

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people