Prințul George a atras toate privirile la Wimbledon, la finala turneului de tenis

Făcându-și debutul la Wimbledon, Prințul George a atras toate privirile asupra sa la finala masculină a turneului de tenis, ba chiar a avut parte de o experiență inedită alături de câștigătorul de anul acesta, Novak Djokovic.

Prințul George a atras toate privirile la Wimbledon, la finala turneului de tenis

A fost o zi de legendă pe arena centrală de la Wimbledon, acolo unde Novak Djokovic, din Serbia, și Nick Kyrgios, din Australia, și-au disputat cel mai prestigios titlu al tenisului profesionist. Dincolo de încleștarea de pe teren, însă, care s-a finalizat, după patru seturi, în favoarea sârbului, cei care au fost prezenți la marea finală au putut să admire și spectacolul regal, și asta pentru că Prințul George a fost prezent și a urmărit partida, alături de părinții săi, Kate Middleton și Prințul William.

Ducesa Kate, de altfel, îmbrăcată adecvat ocaziei, într-o rochie cu buline care amintea de garderoba din anii 80 a Prințesei Diana, a fost și cea care a oferit trofeele finalistului și câștigătorului, la fel cum s-a întâmplat și la finala fetelor. Ducesa de Cambridge a fost însoțită la meci de fiul ei cel mai mare, George, în vârstă de 8 ani, care a părut să reia, într-o măsură mai mică, gesturile fratelui său, Louis, de la Jubileul reginei – adică, la fel ca orice copil de această vârstă, i-a venit greu să fie liniștit vreme de mai multe ore, așa că s-a amuzat și s-a plictisit pe rând, făcând și gesturi care ar putea fi considerate nepotrivite pentru un viitor rege, cum ar fi să se strâmbe sau să se scobească adând în cavitatea nazală.

Apariția prințului George la Wimbledon le-a adus aminte fanilor familiei regale de debutul prințului William la același eveniment sportiv, în 1991, când acesta a participat la finala feminină alături de mama lui. Acum William, în vârstă de 40 de ani, și-a adus fiul, pe care mai târziu l-a condus și în culise, unde micul prinț a făcut cunoștință cu campionul de anul acesta, Novak Djokovic, care i-a și oferit trofeul său, pentru o scurtă vreme, lui George.

Citește și:
Dolce & Gabbana Alta Moda: celebritățile care au cucerit cu aparițiile lor
Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people