Dolce & Gabbana Alta Moda: celebritățile care au cucerit cu aparițiile lor

Dolce & Gabbana a găzduit un show spectaculos în Italia, iar celebritățile nu au lipsit de la acest eveniment.

Show-ul Dolce & Gabbana Alta Moda a reunit unele dintre cele mai apreciate celebrități internaționale, ale căror apariții nu au putut fi trecute cu vederea. Casa de modă italiană de lux a găzduit prezentarea de modă D&G Alta Moda în aer liber, la Piazza Duomo, în fața Catedralei din Siracuza.

La show-ul Dolce & Gabbana Alta Moda, unul dintre cele mai cunoscute evenimente de modă care a avut loc în Sicilia, Italia, au fost prezente numeroase vedete, printre care Mariah Carey, Helen Mirren, Sharon Stone, Kris Jenner, Drew Barrymore, Heidi Klum, Lady Kitty Spencer, Monica Bellucci și Lupita Nyong’o. Câteva celebrități au venit însoțite de familiile lor, cum ar fi Ellen Pompeo, actrița recunoscută pentru rolul din Grey’s Anatomy, care a fost alături de soțul ei, Chris Ivery, și cei trei copii, Sienna May, Stella Luna și Eli Christopher. Ciara și soțul ei, Russell Wilson, s-au alăturat evenimentului împreună cu cei doi copii, Sienna Princess și Win Harrison și Future Zahir Wilburn, fiul pe care îl are din relația anterioară cu rapper-ul Future. Actorul Christian Bale a fost prezent împreună cu soția lui, Sibi Blazic, și cei doi copii, Emmeline și Joseph.

„Această colecție Alta Moda este foarte, foarte foarte Dolce & Gabbana”, a declarat Domenico Dolce la Hotelul Ortea Palace din Sicilia, cu câteva ore înainte de show, conform publicației Tatler.

Sursa de inspirație din spatele colecției a fost femeia siciliană. „Dacă rogi pe cineva să-și imagineze femeia siciliană din trecut, se gândește la negru. Negrul este senzual”, a adăugat Domenico Dolce.

Mariah Carey a ieșit în evidență la show-ul Dolce & Gabbana Alta Moda cu o rochie mulată, cu un decolteu adânc, care a fost brodată manual, cu cristale Swarovski. Cântăreața și-a completat look-ul cu o pereche de cercei Alta Gioielleria, o tiara și sandale cu platformă argintie. Helen Mirren a cucerit pe toată lumea cu o rochie fabuloasă, pictată manual. Sharon Stone a purtat un top auriu, cu detalii de broderie Swarovski, alături de pantaloni din satin, care aveau o trenă dramatică cu motive florale, pictată în întregime manual, și coliere masive.  

Printre modelele care au defilat la show-ul Dolce & Gabbana Alta Moda s-au numărat Leni Klum, fiica lui Heidi Klum, și Deva Cassell, fiica celebrului cuplu Monica Bellucci & Vincent Cassel. Casa de modă Dolce & Gabbana a lansat o nouă colecție pentru femei, însă a și marcat, cu această ocazie, aniversarea a 10 ani de Alta Moda. 

Citește și:
Keanu Reeves, surprins în ipostaze inedite alături de iubita lui, Alexandra Grant, în New York

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people