Principala regulă pe care Ryan Reynolds și Blake Lively o respectă pentru a avea o căsnicie fericită

Ryan Reynolds și Blake Lively sunt căsătoriți de aproximativ șase ani și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de vedete de la Hollywood.

Principala regulă pe care Ryan Reynolds și Blake Lively o respectă pentru a avea o căsnicie fericită

Ca orice cuplu, Ryan Reynolds și Blake Lively au avut momente mai grele de depășit în relația lor, însă au găsit o soluție pentru a se asigura că nimic nu le va afecta căsnicia.

Reynolds, care în prezent își promovează cel mai recent film, Deadpool 2, a vorbit cu revista People despre căsătoria cu Lively, dezvăluind principala regulă pe care ei o respectă.

„Nu permitem să se suprapună filmările noastre”, a dezvăluit el, precizând că este mult mai ușor ca atunci când el filmează, Blake să nu fie ocupată și ea cu filmări, dar și reciproca fiind valabilă.

În plus, cei doi încearcă să petreacă mult timp cu cele două fete ale lor, James, în vârstă de 3 ani și Ines, de 19 luni.

„Suntem foarte dedicați și prezenți ca și părinți. Eu provin dintr-o familie numeroasă, la fel și Blake și amândoi vrem să creăm un mediu călduros și fericit pentru copiii noștri”, a mai dezvăluit actorul în vârstă de 41 de ani.

Întrebat cum i s-a schimbat viața de când a devenit tată. Reynolds a mărturisit: „Este mult mai bine. A avea o familie înseamnă că nu trebuie să îți mai faci griji pentru o mulțime de lucruri stupide și că trebuie să începi să te concentrezi pe prezent”.

„Îmi aduc aminte cum obișnuiam să mă plictisesc atunci când oamenii îmi arătau poze cu copiii lor și îmi venea să sar pe fereastră după ce vedeam poze cu copii pe ecranele de la telefoanele părinților. Însă, de când am devenit tată, nu pot să nu le fac poze copiiilor mei și să le arăt prietenilor”.

Una dintre cele mai mari provocări din viața lui de tată este un lucru cu care aproape toți părinții vor fi de acord. „Eu și soția mea suntem convinși că fetele noastre sunt alergice la somn. Încerc să le cânt ca să adoarmă însă, de obicei, eu sunt cel care adoarme și nu ele”.

Citește și:
Cum să te răzbuni cu stil pe fostul: soluția lui Ryan Reynolds

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din people