Prima apariție publică din turneul regal a lui Archie, fiul Ducelui și Ducesei de Sussex

Momentul pe care toată lumea îl aștepta cu nerăbdare a avut loc în această dimineață, când Ducele și Ducesa de Sussex au avut prima apariție publică din turneul regal alături de fiul lor, Archie.

Prima apariție publică din turneul regal a lui Archie, fiul Ducelui și Ducesei de Sussex

Archie, fiul Ducelui și Ducesei de Sussex, l-a întâlnit în această dimineață pe Arhiepiscopul Desmond Tutu în cadrul turneului regal din Africa de Sud.

Un video cu momentul întâlnirii a fost postat pe contul de Instagram al Ducelui și Ducesei de Sussex, pe Stories, cu descrierea „Arch îl întâlnește pe Archie”. În imagini Meghan îl ține în brațe pe fiul ei, care zâmbește în timp ce ei se îndreaptă către locul întâlnirii cu Arhiepiscopul Desmond Tutu.

Mai târziu, în cadrul întâlnirii, Archie a fost văzut stând în brațele mamei sale, alături de ei fiind și Prințul Harry.

Meghan și Prințul Harry au organizat o recepție marți seara în locuința lui Nigel Casey, Înaltul Comisar britanic pentru Africa de Sud, unde au întâlnit-o pe fiica lui Tutu, Thandeka Tutu-Gxashe. Tatăl acesteia s-a luptat cu mai multe probleme de sănătate în ultimii ani, însă aceasta a declarat că în prezent el se simte mai bine, menționând că abia așteaptă să îl întâlnească pe Prințul Harry.

Ducele și Ducesa de Sussex și-au început turneul regal de 10 zile în Africa alături de fiul lor în vârstă de 4 luni. Prințul Harry va vizita singur Botswana, Angola și Malawi, iar familia se va reuni în Johannesburg.

Citește și:
Meghan Markle încalcă încă o dată protocolul regal în timpul turneului din Africa

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people