Meghan Markle încalcă încă o dată protocolul regal în timpul turneului din Africa

Turneul regal pe care Prințul Harry, Meghan Markle și fiul lor, Archie, îl fac în această perioadă în Africa se dovedește a fi plin de activități inedite pentru cuplul regal.

Meghan Markle încalcă încă o dată protocolul regal în timpul turneului din Africa

A doua zi a turneului regal pe care îl fac în Africa Ducele și Ducesa de Sussex a debutat pe plaja Monwabisi din Cape Town.

Meghan Markle a optat pentru o ținută comodă, în conformitate cu evenimentul, dar care contravine regulilor impuse de protocolul regal al casei britanice. Ducesa a purtat pantaloni și geacă din denim – piese vestimentare care nu se încadrează în cele recomandate membrilor familiei regale -, și o cămașă simplă, albă, iar ca accesorii o pereche de pantofi cu talpă plată.

Deși ținuta purtată de Meghan a încălcat protocolul regal, aceasta a fost perfectă pentru activitatea pe care cei doi o aveau programată: o întâlnire într-un cadru relaxat cu membri ai organizației Waves for Change, fundație care promovează un stil de viață sănătos cu ajutorul surf-ului în cadrul comunităților afectate de violență.

Ducele și Ducesa de Sussex au participat la o activitate de grup, cunoscută sub numele de Power Hand (o activitate care ajută la îmbunătățirea imaginii de sine și păstrarea unei stări de calm și speranță, așa cum spun reprezentanții Waves for Change).

În timpul acestei activități, Meghan și Harry au fost rugați să declare care este puterea lor personală, iar Ducesa a spus „parenting”, continuând prin a declara despre Prințul Harry că este „cel mai bun tată”. Și acesta i-a întors complimentul, spunând despre Meghan că este „cea mai bună mamă”.

Cuplul regal a discutat și cu presa prezentă la eveniment, Meghan vorbind despre ce consideră ea că ar fi cea mai presantă problemă mondială cu privire la sănătatea mentală. „Oamenii trebuie să vorbească despre asta și să vorbească unul cu celălalt, de acord? Și vei vedea cum, indiferent unde ești în lume, fie că ești într-o comunitate mică sau un oraș mare, toată lumea se confruntă cu o versiune diferită a acestei probleme. Faptul că putem fi aici împreună și să vedem câte lucruri se realizează se datorează faptului că oamenii sunt dispuși să vorbească unul altuia despre această problemă și lumea este dispusă să asculte”.

Citește și:
Patrick J. Adams a făcut publice noi imagini cu Meghan Markle din perioada filmărilor pentru Suits

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people