Patrick J. Adams a făcut publice noi imagini cu Meghan Markle din perioada filmărilor pentru „Suits”

Săptămâna aceasta are loc difuzarea ultimului episod din serialul "Suits", iar cu această ocazie, Patrick J. Adams a postat numeroase imagini din culise, printre care și unele în care apare Meghan Markle.

Patrick J. Adams a făcut publice noi imagini cu Meghan Markle din perioada filmărilor pentru „Suits”

Fanii lui Meghan Markle pot vedea imagini nepublicate până acum cu aceasta, Patrick J. Adams aducând un omagiu serialului Suits cu ocazia difuzării ultimului episod săptămâna aceasta.

Actorul, care a interpretat rolul lui Mike, partenerul lui Rachel (personajul lui Meghan), a postat în weekend mai multe imagini surprinse de-a lungul anilor. „Săptămâna aceasta va fi difuzat ultimul episod din Suits și o călătorie în care am fost împreună aproape 10 ani se va încheia. Așadar, mi se pare firesc să postez câteva imagini zilele următoare cu momente de la începutul serialului.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patrick Adams (@halfadams) on

Patrick a postat astfel numeroase imagini cu colegii săi, chiar și cu Meghan Markle, cea care a interpretat rolul lui Rachel Zane până în 2017. În imagini Meghan apare alături de colegii săi sau în diferite ipostaze surprinse de actor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patrick Adams (@halfadams) on

Meghan Markle a renunțat la rolul său în noiembrie 2017, aceasta logodindu-se cu Prințul Harry. Colegii ei s-au bucurat pentru această schimbare, postând și un mesaj pentru aceasta. „Din partea noastră, a tuturor celor de la USA Network și Universal Cable Productions, vrem să transmitem cele mai sincere felicitări lui Meghan Markle și Prințului Harry pentru logodna lor. Meghan a fost parte din familia noastră pentru șapte ani și a fost o plăcere să lucrăm împreună. Vrem să îi mulțumim pentru pasiune și dedicarea pentru Suits și îi dorim tot binele.”

Potrivit declarației lui Wendell Pierce, cel care interpretează rolul tatălui lui Meghan în serial, Prințul Harry a venit să o viziteze pe aceasta pe platourile de filmare și, dacă ar fi avut ocazia, Wendell ar fi avut chiar și un mesaj pentru acesta. „El a venit pe platourile de filmare într-o zi, prințul. Nu am avut șansă să îl văd, însă dacă aș fi făcut-o, eram pregătit să îi zic, ca tatăl ei de la televizor, ‘Îi frângi inima, îți voi rupe maxilarul.’ Chiar voiam să îi zic asta”, a spus amuzat Wendell în cadrul emisunii KTLA 5 Morning News.

Citește și:
De ce Meghan Markle și Kate Middleton poartă mereu gențile în mâna stângă

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people