De ce Meghan Markle și Kate Middleton poartă mereu gențile în mâna stângă

Familia regală britanică trebuie să respecte multe reguli de etichetă, în special legate de comportamentul în public, dar și cu privire la vestimentație și accesorii.

De ce Meghan Markle și Kate Middleton poartă mereu gențile în mâna stângă

Sunt puține cazurile în care doamnele care fac parte din familia regală britanică sunt văzute în public fără genți, fie că vorbim despre un clutch elegant sau un model mai practic. Și, dacă ai fi fost atentă la imaginile cu acestea, ai fi observat că, în cea mai mare parte a cazurilor, ele poartă gențile în mâna stângă.

Este și cazul lui Meghan Markle, care a participat la un eveniment oficial organizat în Birkenhead cu puțin timp înainte ca ea să nască:

Dar și Kate Middleton, aici la un eveniment oficial ce a avut loc în luna noiembrie a anului trecut:Așa s-a născut curiozitatea publicului, dar și a noastră, cu privire la acest obicei legat de accesorii. Potrivit expertului regal Myka Meierde la Beaumont Etiquette (care a făcut cursuri alături de foști angajați ai casei regale britanice) există un motiv bine întemeiat: regulile de etichetă impuse de casa regală britanică.

Acest obicei este strict legat de faptul că, ținând geanta în mâna stângă, doamnele pot folosi mâna dreaptă pentru a-i saluta pe cei din public și pe cei cu care se întâlnesc.

„Atunci când intră într-o cameră sau participă la un eveniment, gențile trebuie purtate în mâna stângă pentru ca mâna dreaptă să rămână liberă pentru a-i putea saluta pe cei prezenți și a le strânge mâna”, a declarat Myka Meierde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Myka Meier (@mykameier) on

 

Citește și:
Meghan Markle, acuzată că ar folosi suplimente de slăbit pentru a pierde în greutate

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people