Pepe și Raluca au divorțat la notar, după o căsnicie de 8 ani. Primele declarații

Este oficial! Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar, după o căsnicie care a durat opt ani. Cele două fetițe ale lor vor rămâne la amândoi.

Pepe și Raluca au divorțat la notar, după o căsnicie de 8 ani. Primele declarații

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar pe cale amiabilă luni, 8 februarie. Cei doi au fost căsătoriți timp de opt ani, iar anul trecut au luat decizia de a se despărți. 

După ce au ieșit de la notar, Pepe a făcut primele declarații despre finalizarea divorțului, spunând că a durat mai mult din cauza actelor pe care cei doi le-au avut de semnat. Potrivit celor declarate de artist, cei doi copii pe care îi are alături de fosta soție vor rămâne la amândoi. „Acte! Nu e așa simplu! Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus!”, a declarat Pepe pentru Spynews.ro.

Cu câteva zile înainte ca Pepe și Raluca Pastramă să divorțeze la notar, artistul a fost invitat în emisiunea „Xtra Night Show” de pe Antena Stars, ocazie prin care a dezvăluit că în ciuda despărțirii, el și Raluca se înțeleg bine. „S-au limpezit total apele. Ne înțelegem bine, e calea cea mai corectă. De împăcare nu se pune problema. Noi în momentul ăsta nu suntem certați, vorbim zilnic. Nu facem tămbălău. Divorțul se face la notar. Cele mici au înțeles perfect situația. E mult mai bine pentru toată lumea.”

Artistul a adăugat că nu ar trebui să fim surprinși dacă vom afla curând că el sau Raluca sunt implicați în alte relații. „Să nu surprindă pe nimeni dacă eu sau ea o să apărem la braț cu cineva cât de curând. E normal. Stăm împreună la aceeași masă o dată sau de două ori pe săptămână, ca doi oameni civilizați și atât”, a declarat Pepe în emisiunea „Xtra Night Show.”

După o căsnicie care a durat opt ani, Pepe și Raluca Pastramă au decis să divorțeze. Anunțul a fost făcut de către artist, în luna noiembrie a anului 2020, printr-un video publicat pe contul oficial de YouTube. Cea care a decis să pună punct căsniciei a fost Raluca. „Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației”, declara Pepe.

La vremea respectivă, Pepe spunea că divorțul este unul de comun acord și că vor merge la notar pentru că nu există un proces sau litigii. Artistul a adăugat atunci că din punctul lui de vedere, „nu există un motiv major” de separare. Pepe și Raluca au împreună două fetițe: Maria și Rosa Alexandra.

Citește și:
Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică, a câştigat prima gală Te cunosc de undeva! cu o transformare inedită

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people