Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana, vorbește despre motivul pentru care Prințul Harry s-a îndrăgostit de Meghan Markle

Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana, a făcut dezvăluiri despre motivul pentru care Harry s-a îndrăgostit de Meghan.

Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana, vorbește despre motivul pentru care Prințul Harry s-a îndrăgostit de Meghan Markle

Relația dintre Prințul Harry și Meghan Markle a fost un subiect foarte dezbătut de către public și deseori controversat. Încă de la început, opiniile au fost destul de împărțite în ceea ce o privește pe Meghan și decizia lui Harry de a se căsători cu aceasta.

La începutul acestui an, cuplul a luat decizia să renunțe la titlurile regale și să părăsească Marea Britanie, pentru a se stabili în acest moment în Statele Unite. Însă, cu câteva luni înainte, Harry a trimis o scrisoare publicaților Daily Mail și Mail on Sunday în care cere să se oprească bullying-ul față de Meghan pentru că nu vrea să se ajungă la fel ca mama sa, Prințesa Diana. Meghan și Diana sunt de fapt mult mai asemănătoare decât crede lumea, iar fostul majordom al Prințesei Diana confirmă această teorie.

Paul Burrell a declarat într-un interviu pentru revista Closer care este adevăratul motiv – în opinia lui – pentru care Harry a ales-o pe Meghan. „Harry s-a căsătorit cu Meghan pentru că aceasta este la fel ca Diana”, a spus el.

„Ambele femei au luptat mereu pentru principiile lor, fără a fi ușor de influențat”. Deși se aseamănă foarte mult, Paul nu crede că s-ar fi înțeles bine neapărat. „Eu cred că, eventual, ar fi ieșit scântei”, a continuat acesta. „Îmi imaginez două femei puternice, independente și cu opinii diferite – ar fi fost o bătălie între punctul de vedere al lui Meghan și punctul de vedere al Dianei”.

Paul a contiunat prin a-și exprima părerea, spunând că diferența principală dintre cele două ar fi că Meghan se afla deja în atenția presei, dinainte de relația cu Harry.

„Cred că diferența principală este că Meghan are deja o strategie, pe când Diana era încă tânără și naivă”, a explicat acesta. „Diana a curtat presa în toți acei ani pentru că nu avea voce. Iar încăpățânarea ei venea de la faptul că ținea cu adevărat la popor și credea că britanicii merită să știe ce se întâmplă în spatele reflectoarelor”.

Citește și:
Cum arată proprietatea în valoare de 18 milioane de dolari unde locuiesc acum Meghan Markle și Prințul Harry

Text: Alexandra Dima
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people