Părerea Angelinei Jolie despre întâlnirea dintre Brad Pitt și Jennifer Aniston de la SAG Awards 2020 este una surprinzătoare

Brad Pitt și Jennifer Aniston au atras privirile tuturor la SAG Awards, însă acum a venit momentul să aflăm și care a fost reacția Angelinei Jolie despre întâlnirea celor doi.

Părerea Angelinei Jolie despre întâlnirea dintre Brad Pitt și Jennifer Aniston de la SAG Awards 2020 este una surprinzătoare

Întâlnirea dintre Brad Pitt și Angelina Jolie de la decernarea premiilor SAG a stârnit destul de multe controverse, având în vedere că ei erau destul de apropiați la eveniment. Ba mai mult decât atât, fanii celor doi chiar s-au gândit la faptul că ar putea exista o șansă de împăcare între ei.

Cu toate astea, foarte mulți se întreabă și ce a crezut Angelina Jolie despre întâlnirea dintre fostul ei soț și Jennifer Aniston. Ei bine, o sursă apropiată Angelinei a dezvăluit pentru Hollywood Life faptul că actrița nu a fost impresionată de acest lucru. „Angelinei nu îi pasă de întâlnirea dintre Jennifer și Brad de la SAG. Ea știe că ei sunt prieteni și nu se lasă afectată de acest lucru. Nu îi place drama și se concentrează pe copiii ei și carieră. Restul sunt doar zvonuri.”

Un alt moment de la SAG Awards 2020 care a mai atras atenția a fost discursul pe care Brad Pitt l-a avut atunci când a primit trofeul pentru Cel mai bun actor într-un rol secundar. El a spus că va adăuga această reușită a lui pe profilul de Tinder. „Voi adăuga asta la profilul meu de Tinder. Mulțumesc frații și surorile mele. Acest lucru înseamnă mai mult decât vă puteți imagina. Aș vrea să știți că urmăresc totul. Mă uit la voi toți și munca a fost incredibilă, așa că vă mulțumesc.”

În luna decembrie, Brad Pitt a fost prezent la petrecerea de Crăciun organizată de Jennifer Aniston, ei demonstrând astfel că poți păstra o relație de prietenie și după un divorț. 

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au despărțit în septembrie 2016, însă divorțul lor nu s-a finalizat nici până acum. Motivul ar fi faptul că ei au nevoie de mai mult timp pentru a ajunge la o înțelegere privind modul în care își împart averile. Se pare că Angelina Jolie are o avere de 100 de milioane de dolari, iar Brad Pitt de 300 milioane de dolari.

Citește și:
Jennifer Aniston și Brad Pitt s-au întâlnit în culisele SAG Awards 2020, iar momentul a devenit viral

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people