Oana Moșneagu, mărturisiri despre operațiile estetice: „Nu cred că am nevoie”

Oana Moșneagu a vorbit deschis despre operații estetice.

Oana Moșneagu, mărturisiri despre operațiile estetice: "Nu cred că am nevoie"

Oana Moșneagu este activă pe rețelele de socializare și deseori le răspunde fanilor la diferite curiozități. Ea se numără printre cele mai apreciate actrițe și este cunoscută publicului larg pentru rolurile pe care le-a interpretat în seriale de televiziune, printre care „Fructul Oprit” și „Adela.” Are o relație apropiată cu urmăritorii și împărtășește deseori cu aceștia momente din viața ei, atât din cea personală, cât și profesională. 

Recent, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri de pe Instagram, fanii ei au avut diverse curiozități. Oana Moșneagu a fost luată prin surprindere de o întrebare din partea unei persoane care și-a dorit să afle dacă actrița are o intervenție estetică la nivelul buzelor. Vedeta nu a evitat deloc să răspundă și a dezvăluit faptul că nu a apelat până acum la medicul estetician.

„Nu am umblat în această zonă. De fapt, nu am umblat pe nicăieri. Deși aș umbla în niște locuri, dar aici se vede la lumina asta, dar nu încă. Nici nu cred că am nevoie”, a povestit Oana Moșneagu pe contul personal de Instagram. 

Însă, Oana Moșneagu a ținut să facă și o confesiune. Vedeta a simțit nevoia unei schimbări cu ajutorul căreia să obțină un zâmbet perfect, așa că a apelat la o procedură estetică, mai exact la fațetarea dinților.

„Am intervenit undeva și anume la dantură, am fațete dentare și poate că buzele păreau mai mici. Buza de sus era mai mică înainte pentru că dinții mei naturali, cei doi centrali, erau orientați puțin spre interior. Acum având niște fațete care mi i-a îndreptat, probabil că și buza asta s-a ridicat un pic, altă explicație n-am”, a mai dezvăluit Oana Moșneagu pe rețelele de socializare. 

Citește și:
Ce dezvăluie Adrian Nartea despre relația cu soția lui, după 8 ani de căsătorie: „E o chestiune de maturitate'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people