O scriitoare britanică faimoasă îi aseamănă pe Prințul Harry și Meghan Markle cu Adolf Hitler

Lady Colin Campbell, o scriitoare binecunoscută în înalta societate britanică, a făcut o serie de afirmații groaznice la adresa Prințului Harry și a lui Meghan Markle.

O scriitoare britanică faimoasă îi aseamănă pe Prințul Harry și Meghan Markle cu Adolf Hitler

Nu ar fi prima dată când Lady Colin Campbell, o vedetă care lucrează în radio și care a publicat, printre altele, trei romane despre familia regală britanică, creează un scandal. În plus, aceasta are foarte multe cunoștințe în cercurile înalte din Marea Britanie și nu s-a dat în lături niciodată de la a face publice tot felul de informații către tabloide. Campbell a mai făcut vâlvă recent după ce a afirmat că Jeffrey Epstein, condamnat de instanță pentru agresiunile sale sexuale, nu ar fi un violator.

În timpul unei emisiuni la radio, Colin Campbell i-a comparat pe Prințul Harry și pe Meghan Markle chiar cu Hitler. Aceasta a vorbit despre decizia celor doi de a renunța la îndatoririle regale și a deveni independenți financiar. „Nu am nicio îndoială că cei doi cred că fac lucrul cel bun, dar trebuie să ne amintim că istoria e plină de oameni cu intenții bune. Nu pot decât să-l menționez pe Adolf Hitler aici, deși nu îi pun în aceeași categorie cu el”, a declarat Campbell. Aceasta a adăugat: „Adolf Hitler credea că face un bine lumii. Mao Zedong, care a omorât și el sute de milioane de oameni, a crezut și el că face un bine.”

Colin Campbell, în vârstă de 70 de ani,  se numără printre cei care au pornit o serie de atacuri misogine și rasiste la adresa lui Meghan Markle după căsătoria dintre ea și Prințul Harry. Între timp, foștii duci de Sussex își continuă munca filantropică în Los Angeles, unde s-au mutat. Cei doi au fost foarte vocali cu privire la mișcarea Black Lives Matter și au condamnat cu fiecare ocazie rasismul sistemic.

La festivitatea premiilor Prințesa Diana, fondate în memoria mamei sale, Prințul Harry a vorbit din nou despre aceste probleme cu care societatea se confruntă dintotdeauna: „Soția mea, Meghan Markle, a spus recent că generația noastră și cei de dinaintea noastră nu au făcut suficient pentru a șterge greșelile din trecut. Îmi pare rău că nu am dus lumea în locul în care merită să fie. Rasismul instituțional nu are loc în societățile noastre, dar este încă endemic”.

Citește și:
Kate Middleton a dezvăluit că între cei doi fii ai săi s-a dezvoltat o mică rivalitate

Foto: Arhiva Revistei ELLE

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people