Kate Middleton a dezvăluit că între cei doi fii ai săi s-a dezvoltat o mică rivalitate

Kate Middleton a făcut câteva dezvăluiri în premieră cu privire la viața fiilor săi.

Kate Middleton a dezvăluit că între cei doi fii ai săi s-a dezvoltat o mică rivalitate

Deși sunt încă foarte mici, se pare că între cei doi copii ai lui Kate Middleton și Prințul William au apărut deja niscaiva rivalități.  Ducesa de Cambridge a dezvăluit joi că Prințul George (6 ani) și Prințul Louis (2 ani) au devenit foarte competitivi când vine vorba de plantat semințe de floarea-soarelui la casa de vacanță a familiei.

Kate Middleton și Prințul William nu fac prea des dezvăluiri cu privire la copiii lor. Aceștia s-au auto-izolat în perioada pandemiei alături de George, Louis și fiica lor de cinci ani, Prințesa Charlotte, iar Ducesa de Cambridge a vorbit în interviuri despre cum a fost această perioadă.

„Copiii adoră să planteze floarea-soarelui. Plantele sădite de Louis sunt mai numeroase, ceea ce îl enervează destul de tare pe George”, a povestit Kate Middleton.

Chiar dacă Prințul George este următorul la tron, acesta se bucură momentan de copilărie, fără să i se vorbească de îndatoririle sale regale. „Vreau ca George să trăiască într-un mediu normal. Nu vreau să-şi ducă viaţa în spatele zidurilor Palatului. Trebuie să iasă în lumea reală”, spunea la un moment dat Prințul William, care a cerut ca fiul său să nu primească un tratament preferențial la școală.

În curând, Ducele și Ducesa de Cambridge vor trebui să decidă dacă își vor da copiii la o școală specială cu regim de internat sau nu. În mod normal, copiii familiei regale sunt trimiși la internat după ce împlinesc opt ani, iar Prințul George se apropie de această vârstă.

Prințul William și Prințul Harry nu au făcut excepție de la această regulă. Aceștia au mers la internat la the Ludgrove School din Berkshire și au declarat în numeroase ocazii că s-au bucurat din plin de timpul petrecut acolo. În tot acest timp, mama lor, Prințesa Diana, i-a vizitat în fiecare weekend.

Citește și:
Prințul Harry a adus un omagiu regretatei Prințese Diana printr-un discurs emoționant

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people