O gimnastă olimpică, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, a dispărut fără urmă după ce a dat naștere unor gemeni

Nimeni nu mai știe nimic de Alina Kabaeva, fosta gimnastă despre care se zvonește de peste zece ani că ar fi iubita lui Vladimir Putin.

O gimnastă olimpică, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, a dispărut fără urmă după ce a dat naștere unor gemeni

Fosta gimnastă olimpică Alina Kabaeva, în vârstă de 37 de ani, despre care se spunea de ani de zile că ar fi iubita secretă a lui Vladimir Putin, este de negăsit după apariția unor zvonuri că ar fi născut gemeni.

Aceasta a fost văzută ultima dată în 2018, când s-a speculat că este însărcinată în două luni și se crede că a dat naștere ulterior unor băieți gemeni într-o clinică din Moscova. Mai multe publicații din Rusia au scris despre relația dintre Vladimir Putin și Alina Kabaeva, care a ocupat după retragerea din gimnastică mai multe funcții importante în Rusia, fiind numită la doar 31 de ani în fruntea unui mare trust de presă. Toate aceste articole au fost însă șterse.

În 2008, publicația Moskovsky Korrespondent a vehiculat pentru prima dată informația că Alina Kabaeva și Vladimir Putin ar fi împreună, ba chiar că ar fi logodiți. Ziarul a fost închis la puțină vreme după.

„Putin este un om care ține foarte mult la viața privată. De ani de zile își ascunde cele două fiice adulte sub identități false. Chiar și acum, deși vorbește despre ele ocazional, nu le spune pe nume niciodată. Dacă Alina și-ar fi născut copiii, ascunderea ei ar putea fi unul dintre cele mai puternice indicii care dovedesc acest lucru. Este obsedat de siguranța familiei sale”, a declarat o sursă din Rusia pentru The Daily Mail.

Alina Kabaeva a câștigat două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatul Mondial și 25 de medalii la Campionatul European. După ce a renunțat la cariera ei, a devenit deputat în partidul Rusia Unită, condus de Vladimir Putin. Anul trecut, unui important campionat de gimnastică patronat de Gazprom i s-a dat numele ei.

Citește și:
Celebra Kat Von D dezvăluie că a fost sechestrată la același internat la care a fost și Paris Hilton

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people