Noi imagini inedite cu Prințul Louis au fost date publicității

Prințul Louis seamănă din ce în ce mai mult cu fratele lui mai mare în noile fotografii de la aniversarea zilei sale de naștere.

Noi imagini inedite cu Prințul Louis au fost date publicității

Prințul William și Kate Middleton dezvăluie cea mai recentă fotografie a micuțului Prinț Louis în răspuns de mulțumire pentru mesajele de „La mulți ani!” ale fanilor.

Cel de-al treilea copil al Prințului William și al lui Kate Middleton și-a sărbătorit aniversarea de 2 ani pe 23 aprilie anul acesta, iar ca răspuns la mesajele cu urări ale fanilor casei regale cei doi au trimis recent o carte poștală cu o fotografie nemaivăzută până acum a acestuia.

„Ducele și Ducesa de Cambridge au apreciat gândurile bune transmise în scris cu ocazia celei de-a doua aniversări a Prințului Louis”, au început ei scrisoarea. „Gestul a fost de-a dreptul apreciat de Altețele Lor Regale, care vă urează și vouă numai bine”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kat💫 (@katsroyalletters) on

Noua fotografie îl înfățișează pe Louis purtând aceeași cămașă în carouri bleumarin ca în imaginile distribuite de Ducesa de Cambridge de ziua lui. Deosebirea este că mâinile Prințului nu mai sunt acoperite de vopsea de toate culorile, așa cum reieșea din primele fotografii.

„Trebuia să îmi fac o fotografie și mie la final”, glumea Kate la scurt timp după postarea care a adus zâmbetul pe buze tuturor, în timpul emisiunii britanice This Morning. „Norocul meu că nu s-a întâmplat asta dar, în final arătam aproape ca Louis”.

Prințul Louis pare să semene din ce în ce mai mult cu fratele său mai mare în vârstă de 7 ani, Prințul George – atât la obrăjori, cât și la zâmbetul timid sau la coafura cu cărare pe o parte!

Odată cu fotografia lui Louis, William și Kate au mai trimis și o carte poștală cu fotografia fiicei lor, Prințesa Charlotte, tot ca mulțumire pentru mesajele fanilor cu ocazia aniversării sale de 5 ani, pe 2 mai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kat💫 (@katsroyalletters) on

La acea dată, tânăra prințesă participa ca voluntar la o activitate locală de ambalare și livrare de colete alimentare pentru rezidenții în vârstă, aproape de casa familiei din Anmer Hall, Norfolk.

La fel ca milioane de copii din UK, Louis, Charlotte și George tocmai au scăpat de autoizolare și de școala de acasă și se bucură momentan de o scurtă vacanță cu familia regală, în Insulele Scilly din sud-vestul Angliei. Locul îi aduce cu siguranță aminte Prințului William de copilărie, fiindcă aici obișnuiau și Prințesa Diana și Prințul Charles să îi aducă pe el și pe fratele său, Harry.

Citește și:
Kate Middleton dezvăluie că Prințul Louis încalcă regulile de distanțare socială, dar motivul e adorabil

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people