Nicole Cherry și Florin Popa își vor uni destinele în aceeași zi cu botezul fiicei lor. Când vor avea loc evenimentele

Nicole Cherry și Florin Popa au plănuit cununia în aceeași zi cu botezul fiicei lor, Anastasia.

Nicole Cherry și Florin Popa își vor uni destinele în aceeași zi cu botezul fiicei lor. Când vor avea loc evenimentele

Nicole Cherry și Florin Popa au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu câteva luni, iar de atunci sunt în culmea fericirii. Artista postează des imagini adorabile cu fiica sa Anastasia, care a cucerit din prima publicul de pe Instagram. Cântăreața se află acum în pregătiri intense pentru două dintre cele mai importante evenimente din viața ei.

Nicole Cherry și Florin Popa vor face cununia lor și botezul Anastasiei în aceeași zi

Cântăreața a dezvăluit că urmează să se căsătorească în curând cu iubitul ei, iar uniunea lor va avea loc în aceeași zi cu botezul Anastasiei. Evenimentele vor avea loc în luna mai, însă Nicole a mărturisit că atunci vor face doar cununia. Restul zilei va fi concentrată pe celebrarea fiicei lor.

„Cumva va avea loc cununia noastră practic, dar pe cea religioasă o vom păstra pentru un eveniment din viitor. Dar va avea loc cununia, pur și simplu vom spune DA și ne vom axa pe evenimentul Anastasiei, pentru că vrem să fie despre ea, nu despre noi”, a spus Nicole Cherry pentru WOWbiz.ro.

Nicole Cherry a început pregătirile pentru evenimente

Între timp, Nicole Cherry și Florin Popa se ocupă de cele două evenimente până la ultimul detaliu pentru a se asigura că totul va fi așa cum au visat. Vedeta a declarat că deja au început pregătirile pentru botezul fetiței, fiind și ajutată. Potrivit declarațiilor sale, cei doi părinți au o listă foarte mare de invitați, fiind și prima lor petrecere mare pe care o organizează.

„Am reușit să organizăm cât de cât botezul, am parte și de ajutor, recunosc. Nu aș fi putut să mă descurc singură, pentru că avem destul de mulți invitați, fiind și prima petrecere mare, ne-am dorit să avem toți oamenii pe care îi iubim alături de noi, e o listă foarte mare, chiar nu mă așteptam și ne-au și răspuns pozitiv mulți dintre ei. (…) În luna mai se va întâmpla, o să fie frumos o să fie un început de vară cu mult soare„, a spus Nicole Cherry.

În privința nașilor fiicei sale, perechea a ales un cuplu de prieteni apropiați artistei, în timp ce nașii lor de cununie vor fi din partea lui Florin Popa. Nicole se cunoaște cu cei care îi vor boteza fiica de când era adolescentă, relația dintre ei fiind păstrată în timp.

„Nașii vor fi prietenii noștri de familie, pe care îi cunosc eu de foarte mult timp, de la 14 ani, sunt nașii Anastasiei, iar nașii de cununie vor fi oamenii apropiați sufletului nostru, din partea lui Florin”, a adăugat Nicole Cherry pentru WOWbiz.ro.

Citește și:
Brooklyn, fiul lui David & Victoria Beckham, se căsătorește în weekend cu actrița Nicola Peltz. Ce detalii neașteptate au ieșit la iveală înainte de nuntă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people