Nicole Cherry, imagine adorabilă alături de fetița ei! Ce mesaj le-a transmis vedeta femeilor de 8 martie

Nicole Cherry a împărtășit cu fanii de pe Instagram o imagine adorabilă cu fiica ei, Anstasia, alături de un mesaj special de 8 martie.

Nicole Cherry, imagine adorabilă alături de fetița ei! Ce mesaj le-a transmis vedeta femeilor de 8 martie

Nicole Cherry sărbătorește astăzi primul 8 martie în calitate de mamă. Vedeta se poate declara cea mai fericită femeie, alături de o familie așa cum a visat. De Ziua Mamei, artista a împărtășit cu fanii de pe Instagram o imagine adorabilă alături de fiica ei, Anastasia.

Nicole Cherry, mesaj pentru mămici de 8 martie

Artista a devenit mamă pentru prima dată pe 27 noiembrie 2021. Vedeta a trăit cea mai specială zi din viața ei, alături de iubitul său, Florin Popa. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar venirea pe lume a fiicei lor le-a făcut viața mai fericită.

Astăzi, femeile din toată lumea sunt sărbătorite și se bucură de urări speciale. Nicole Cherry a postat o imagine adorabilă alături de micuța Anastasia, în care le-a urat „La mulți ani' tuturor mamelor.

„MAMA cel mai puternic și în același timp simplu cuvânt din lume. La multi ani!❤️”, a scris Nicole pe Instagram.

Invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, Nicole Cherry a dezvăluit faptul că a avut o naștere ușoară și o recuperare la fel de ușoară. Vedeta a mărturisit că s-a bucurat pe toată perioada de fetița ei, motiv pentru care greutățile nu au atins-o.

„Nu pot să zic că am avut o experiență traumatizantă, nici pe departe. Eu nu am simțit nimic. Efectiv m-am bucurat de fetiță. Nașterea în sine a fost frumoasă și perioada de după, la fel. Chiar m-am bucurat 100% de ea și nu am simțit nimic. A fost de ajuns să o privesc și am uitat de tot”, a declarat Nicole Cherry.

Întrebată cu cine seamănă mai mult Anastasia, vedeta a spus că micuța a moștenit majoritatea trăsăturilor de la tatăl ei Florin. Potrivit acesteia, iubitul ei își dorea enorm o fetiță și a susținut-o pe toată perioada sarcinii. Ba mai mult, acesta este acum un real sprijin în creșterea copilului.

Mă ajută foarte mult Florin, mă așteptam să fie grijuliu cu noi pentru că știam cum e cu pisica și o divinizează. Seamănă cu el. A stat la mine în burtă 9 luni, dar seamănă cu el. E fata lui tata, așa o să fie, sunt sigură. Eu mă bucur. Știu cât își dorea Florin să aibă o fetiță și chiar e o perioadă extrem de frumoasă de care ne bucurăm din plin.”, a mai spus vedeta.

Citește și:
Mutare surpriză în televiziune! Vedeta din serialul Vlad a plecat de la PRO TV pentru noi proiecte la Antena 1

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people