Nicole Cherry, mărturisiri despre relația cu partenerul ei: „Știu că am pe cine să mă bazez”

Nicole Cherry a povestit cum s-a schimbat relația dintre ea și partenerul ei, Florin Popa, după ce au devenit părinți pentru prima dată.

Nicole Cherry, mărturisiri despre relația cu partenerul ei: "Știu că am pe cine să mă bazez"

Nicole Cherry a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 22 de ani. Cântăreața a adus-o pe lume pe fiica ei, Anastasia, pe 27 noiembrie 2021. 

Nicole Cherry trăiește de câțiva ani o poveste de dragoste cu Florin Popa. În luna octombrie a anului 2021, artista a anunțat că s-a logodit. La vremea respectivă, cântăreața a postat mai multe imagini cu superbul inel de logodnă primit de la partenerul ei.

Într-un interviu pentru playtech.ro, Nicole Cherry a vorbit despre schimbările care au apărut în viața ei, dar și în relația de cuplu după ce a devenit mamă. Cântăreața a spus că între ea și logodnicul ei nu au apărut probleme și consideră că Florin este persoana pe care se poate baza mereu. 

„Clar, în momentul în care două persoane mature își doresc un copil și se înțeleg, acest lucru le unește. Depinde foarte tare și de starea psihică a mamei și de cum percepe tatăl, dar noi nu am avut niciun fel de problemă. Florin m-a salvat din multe episoade mai puțin bune de când suntem împreună. Da, a fost ca o ancoră. De fiecare dată când am o problemă știu că am pe cine să mă bazez. Nu îmi este frică să merg la drum cu el.”

Încă de când a anunțat că este însărcinată, Nicole Cherry a fost criticată, mulți considerând că a făcut acest pas prea devreme. Chiar și după ce a devenit mamă, i s-a reproșat că nu își alăptează copilul, iar cântăreața a răspuns acestor reproșuri. Artista a povestit cum s-a raportat la mesajele deplasate și sfaturile nesolicitate din partea urmăritorilor din mediul online cu privire la modul în care să își crească copilul. 

„M-au supărat unele mesaje, au fost puțin deplasate și am avut parte de niște păreri pe care eu nu le-am cerut. Totuși, asta face parte din viața unui artist, viața unei persoane publice, uneori ai parte de niște mesaje pe care nu le dorești și de niște păreri pe care nu le ceri. Cumva m-am obișnuit.”

Artista se consideră împăcată cu alegerile pe care le-a făcut în viață și nu obișnuiește să asculte de părerile celorlalți. 

„Bineînțeles, mai sunt perioade în care mă mai enervez, mai fac un story și mai spun unele lucruri fără rea intenție, ci pur și simplu pentru că mă enervez. În general, eu sunt împăcată cu tot ce am făcut în viață și o să mă mai enervez, dar asta nu înseamnă că o să schimb lucruri dacă sunt sigură pe ceea ce vreau să fac”, a adăugat Nicole Cherry pentru playtech.ro. 

Citește și:
Însărcinată în 7 luni, Irina Deaconescu a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people