Însărcinată în 7 luni, Irina Deaconescu a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă

Irina Deaconescu este însărcinată în 7 luni cu al doilea copil.

Însărcinată în 7 luni, Irina Deaconescu a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă

Irina Deaconescu și Cristian Manea deveneau părinți în octombrie 2020, iar fiica lor, Victoria, abia ce a împlinit de un an. Dar simpaticul cuplu e pregătit să mai primească încă un copil în familie, deja. Cei doi au anunțat la finalul lui 2021 că vor avea încă un copil, prin intermediul unei postări adorabile pe contul de Instagram al Irinei, care este urmărită de mai bine de un milion de persoane.

Tot prin intermediul rețelelor de socializare Irina Deaconescu a dezvăluit și sexul bebelușului, dar și data la care este preconizat ca acesta să vină pe lume.

Ieri am fost la doctor, bebe este super bine, are un kilogram jumătate. Sunt însărcinată astăzi în 30 de săptămâni, nici mie nu îmi vine să cred, sarcina este destul de mare. Preconizăm noi că o să nasc undeva în finalul lunii martie, începutul lunii aprilie. O să nasc un bebe în zodia berbec(…)

O să avem încă o fetiță! Sunt foarte fericită, pentru că deja știu cum e să ai o fetiță. Victoria o să aibă o cea mai bună prietenă.

Fizic sunt bine, psihic am foarte multe emoții. Nu știu cum o să fie, cum o să reacționeze Victoria. Mă bucură faptul că este iubitoare, mângăie alți copii. O să nasc tot aici în Cluj, unde am născut-o și pe Victoria, tot prin cezariană. Eu zic că seamănă perfect cu Victoria, din ce am văzut la ecograf”, a spus Irina Deaconescu.

Irina Deaconescu și Cristian Manea formează un cuplu de ceva timp, iar pe cont propriu fiecare are o carieră de invidiat. Irina este creatoare de conținut de mare succes, având peste 600.000 de abonați pe canalul său de YouTube, în vreme ce Cristi Manea joacă în prezent ca fundaș la CFR Cluj și se poate lăuda cu prezențe la națională pentru România U17, România U19, România U21 și România. De asemenea, el este și cel mai tânăr debutant al echipei naționale de fotbal a României, la numai 16 ani și zece luni.

Cu un an și jumătate în urmă, Irina Deaconescu și Cristian Manea dezvăluiau în exclusivitate pentru ELLE România sarcina Irinei. În interviul acordat atunci, creatoarea de conținut își dezvăluia gândurile și speranțele pentru primul ei copil.

„Noi provenim din două familii foarte modeste, care s-au asigurat că, indiferent de lipsurile materiale, n-o să ne lipsească iubirea. Asta vrem și noi, un copil fericit, care să aibă parte de iubire în familie, ca mai apoi să o poată da mai departe. Sper să creștem un copil responsabil, care să nu aibă impresia ca totul i se cuvine și care să știe că nu trebuie să pună preț pe lucrurile materiale, pentru că adevărata fericire nu vine din lucrurile care costă. Mi-ar plăcea să creștem un copil plin de empatie și respect față de tot ce-l înconjoară, un copil curajos, care să aibă încredere în sine și să știe că orice e posibil.”

Citește și:
Alina Pușcaș dezvăluie secretele siluetei sale: „Sport, foarte mult sport…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people