Nicki Minaj a devenit mamă pentru prima dată

Nicki Minaj a devenit mamă, fiind primul copil pe care artista în vârstă de 37 de ani îl are alături de partenerul ei, Kenneth Petty.

Nicki Minaj a devenit mamă pentru prima dată

Nicki Minaj a devenit mamă pentru prima dată. Artista a născut miercuri, 30 septembrie, în Los Angeles. Nicki Minaj și soțul ei, Kenneth Petty, au devenit părinți pentru prima dată. Până în acest moment nu există informații cu privire la sexul sau numele bebelușului. Vestea că Nicki Minaj a devenit mamă a fost confirmată de o sursă pentru revista People.

Artista în vârstă de 37 de ani a dezvăluit că este însărcinată în luna iulie, după ce a publicat o serie de fotografii cu burtica de gravidă din cadrul unei ședințe foto.

În octombrie 2019, Nicki Minaj și partenerul ei, Kenneth Petty, s-au căsătorit, după aproximativ un an de relație. Vestea că Nicki Minaj este însărcinată a venit la scurt timp după ce încă din luna mai existau zvonuri conform cărora vedeta așteaptă primul ei copil. În mai, Nicki Minaj le povestea fanilor de pe Twitter că are grețuri, iar aceștia s-au gândit imediat la faptul că vedeta este însărcinată. Întrebată dacă își face o fotografie cu burtica de gravidă, ea a răspuns: „Da, în câteva luni. Lumea nu este încă pregătită.”

Cu o lună înainte ca ea și Kenneth Petty să se căsătorească, Nicki Minaj și-a surprins fanii cu decizia ei de a se retrage din muzică. La vremea respectivă spunea că își dorește să își întemeieze o familie. „Am decis să mă retrag şi să îmi formez propria familie. Ştiu că sunteţi fericiţi acum”, a scris cântăreața la vremea respectivă pe Twitter.

Încă de atunci fanii ei se întrebau dacă nu cumva este însărcinată și acesta să fie motivul pentru care a decis să se retragă din industria muzicală. „Cred că am în sfârșit ce îmi doream, mai exact fericirea. A fost greu să ajung într-un loc fericit. Acum că sunt aici, nu vreau să compromit acest lucru pentru nimeni și nimic”, dezvăluia Nicki Minaj în urmă cu un an.

Citește și:
Topmodelul Elsa Hosk așteaptă un copil

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people