Neti Sandu a fost depistată cu coronavirus

Neti Sandu, prezentatoarea și realizatoarea horoscopului de la Știrile PRO TV, a fost diagnosticată cu Covid-19. Ce a spus aceasta?

Neti Sandu a fost depistată cu coronavirus

Neti Sandu, prezentatoarea și realizatoarea horoscopului de la Știrile PRO TV de dimineață, a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus și a ținut să le împărtășească chiar ea vestea fanilor săi.

Neti Sandu este una dintre cele mai longevive prezențe în platoul știrilor PRO TV și se bucură de o mare popularitate, dar a fost mereu discretă în ceea ce privește viața sa privată, pe care s-a ferit să o expună publicului. Anunțul că are, însă, coronavirus, a venit din partea acesteia ca o rară expunere a problemelor sale private în zeci de ani de carieră.

„Vreau să aflați de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Mă simt relativ bine, ca și când aș avea o răceală destul de puternică. Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, așa că sunt acasă, în izolare. Mă monitorizez și țin legătura permanent cu medicul de familie. Sper ca toată lumea să fie bine.”, a spus Neti Sandu.

Vedeta a ținut să precizeze că în mod normal pentru ea aceasta ar fi fost oricum o perioadă de concediu, pe care și-o acordă anual în preajma zilei sale de naștere, însă de data aceasta a fost nevoită să își ia un concediu medical. Neti Sandu a ținut, totuși, să rămână optimistă în această situație și și-a exprimat speranța că va trece cu bine peste această situație.

„Aceasta este perioada din an în care eu mereu îmi luam concediu de odihnă, fiind în apropierea zilei mele de naștere. Nu mă gândeam că anul acesta va fi un concediu medical și că așa o să-mi petrec ziua, dar sunt convinsă că vom trece repede peste această situație.”, a spus Neti Sandu, citată de știrile PRO TV.

Citește și:
Loredana Groza a publicat o fotografie inedită din adolescență. Cum arăta atunci artista

Foto: Instagram Neti Sandu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people