Natalie Portman și Benjamin Millepied au sărbătorit 8 ani de căsătorie, iar actrița a publicat o fotografie specială cu această ocazie

Natalie Portman a ales să celebreze cei 8 ani de căsătorie alături de Benjamin Millepied publicând o fotografie specială de la nuntă.

Natalie Portman și Benjamin Millepied au sărbătorit 8 ani de căsătorie, iar actrița a publicat o fotografie specială cu această ocazie

Natalie Portman și Benjamin Millepied au aniversat 8 ani de căsătorie. Actrița a ales să marcheze această zi specială împărtășind cu urmăritorii ei de pe Instagram o fotografie de la nunta care a avut loc în 2012 în Big Sur, California.

Natalie Portman purta atunci o rochie albă Rodarte și o coroniță din flori. „Încă este partenerul meu preferat de dans. #8ani”, a scris Natalie Portman pe Instagram, alături de fotografia de la nuntă în care dansează alături de soțul ei, Benjamin Millepied.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Still my favorite dance partner. #8years

O postare distribuită de Natalie Portman (@natalieportman) pe

Natalie Portman și Benjamin Millepied s-au căsătorit pe 4 august 2012 și au împreună doi copii, Aleph, în vârstă de 9 ani și Amalia, în vârstă de 3 ani. Cei doi s-au cunoscut în 2010, după ce au colaborat pentru filmul Black Swan, care i-a adus actriței și un premiu Oscar.

Cei doi au lucrat împreună și pentru filmul Vox Lux din 2018, iar actrița în vârstă de 39 de ani chiar a mărturisit într-un interviu pentru People de la acea vreme că adoră să lucreze alături de soțul ei. „A fost chiar amuzant deoarece am crezut că el mă cunoaște foarte bine și știe care sunt punctele mele forte și slabe la dansat. El a fost capabil să facă o coregrafie extrem de repede și foarte bună deoarece aveam puțin timp la dispoziție. A fost convenabil pentru că mă cunoaștea și este și talentat.”

„A fost amuzant și să văd cum creează o coregrafie deoarece nu prea îl urmăresc la studio. A fost incredibil să văd cât de bine să pricepe la diferite tipuri de dans”, a adăugat actrița Natalie Portman în cadrul unui interviu.

Citește și:
Ryan Reynolds consideră organizarea nunții sale cu Blake Lively „o greșeală al naibii de mare'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people